Pirms UEFA Nāciju līgas spēles ar Lihtenšteinu Latvijas izlases galvenais treneris Dainis Kazakevičs un aizsargs Kaspars Dubra piedalījās pirmsspēles preses konferencē.

Dainis Kazakevičs:

"Nekad nav viegli spēlēt pret masīvu aizsardzību, ar daudziem spēlētājiem aiz bumbas līnijas. Arī rītdien negaidām vieglu spēli. Būtiski ir tas, ka pa mazlietiņam esam iemācījušies uzvarēt arī tos mačus, kad pretinieka spēles stils vai spēles gaita nav mums ērta.

Es, godīgi teikšu, vispār nedomāju par rezultātu rītdien Moldovā. Domājam par savu spēli. Pats personīgi es rīt pat neinteresēšos, kā Moldova nospēlēs ar Andoru. Ceturtā spēle... Kādam varbūt var likties, ka labi iesākām, un mērķis jau gandrīz rokā, bet viena neveiksmīga spēle var visu mainīt. Rīt turnīra tabulā vēl neskatīsimies - koncentrēsimies spēlei.

Uzbrucēju skaits laukumā neveicina uzbrukuma jaudu. Arī Kasparam Dubram jāveicina uzbrukuma jauda. Cita lieta - pirmās spēles iespaidā varam lemt izmantot citu izvietojumu un sastāvu. Visi statusi, statistika - tas viss ir tādas virtuālas lietas. Koncentrēsimies tam, kad jāizdara, lai iegūtu trīs punktus.

No pirmās spēles ar Lihtenšteinu varam teikt, ka mums jābūt dinamiskākiem un aktīvākiem, sevišķi uzbrukumu sākumstadijā. Jāizspiež vairāk no mūsu standartsituācijām. Un nedrīkstam nenovērtēt Lihtenšteinu, kura ir pietiekami organizēta. Mums jābūt gataviem pēc zaudētas bumbas noreaģēt pareizi, lai likvidētu uzbrukuma draudus."

Kaspars Dubra:

"Pret visām komandām ir jābūt vienlīdz koncentrētam, it sevišķi izlases spēlēs. Cienām Lihtenšteinu, zinām šīs komandas stiprās puses, un mēs būsim gatavi visiem iespējamajiem pavērsieniem.

Jūnija pirmās divas spēles nebija ideālas. Bija rezultāts, bet snieguma ziņā, domāju, varējām arī labāk. Pret Moldovu aizvadījām labu maču. Tagad domājam par nākamajām uzvarām. Pret Andoru un Lihtenšteinu mums arī aizsardzībā bija kļūdas, bija problēmas."