Konkursa kārtībā pieteikušos pretendentu izvērtēšanas komisija apstiprinājusi Juriju Sokolovu Latvijas Futbola federācijas (LFF) Latgales reģiona galvenā trenera amatā.

J. Sokolovs (A-UEFA trenera licence) visu savu spēlētāja karjeru pavadījis Daugavpilī, kļūstot par vienu no vietējā futbola atpazīstamākajiem vārdiem. Virslīgas čempionātā viņš laukumā līdz 2019. gadam devās teju 400 spēlēs, esot starp spēlēm bagātākajiem futbolistiem turnīra vēsturē. Kā treneris strādājis ar BFC "Daugavpils" kluba jauniešiem un kā Virslīgas komandas galvenā trenera asistents.

Kā reģionālo izlašu trenerim speciālista pienākumos ir spēlētāju selekcija, izlašu gatavošana reģionālo izlašu turnīriem, talantīgāko reģiona spēlētāju papildus treniņu organizēšana, darbs LFF Futbola akadēmijas talantu skatēs un testu rīkošana. Tāpat starp darāmajiem darbiem ir konsultāciju un rekomendāciju sniegšana reģiona klubu treneriem un treniņprocesa novērtēšana sadarbībā ar reģionālajiem vadītājiem, kā arī instruktora darbs, piedaloties A, B, C un UEFA līmeņa treneru kursu organizēšanā.