Šā gada 11. maijā Rīgas reģiona futbola stadionos un laukumos startēja Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola Turnīru asociācijas (FTA) organizētais tradicionālais Rīgas futbola čempionāts, kas notiek ar Latvijas Futbola federācijas (LFF) līdzfinansējumu. Šobrīd turnīrā aizvadītas divas kārtas, pēc kurām līderpozīcijā atrodas abos mačos uzvaras izcīnījusī JDFS "Alberts-2".

Kā vēstīts, šajā vasarā turnīrs līdzīgi kā iepriekšējos divus gadus risinās kā "Dali Dali" Latvijas 3. līgas čempionāta Rīgas reģiona sacensības, čempionam un no šīs sezonas arī vicečempionam iegūstot tiesības pārstāvēt Rīgu Latvijas čempionāta 3. līgas finālturnīrā. Desmit turnīra dalībnieces uzvarētāju noskaidro pēc divu riņķu turnīra.

Pirmo nedēļu laikā vissekmīgāk turnīru sākusi JDFS "Alberts-2" vienība (6), kas vienīgā spējusi nezaudēt punktus aizvadītajos mačos – pašreizējā līdere, pateicoties diviem Markusa Jonāna vārtu guvumiem, ar rezultātu 3:1 pārspēja "Riga United FC", kā arī ar minimālu 2:1 pieveica FK "Olaine"/FK "Union".

Četrus no maksimāli iespējamajiem sešiem punktiem iekrājušas ASK "Kadaga" un FK "PPK"/"Betsafe". Pirmā cīnījās neizšķirti ar "Riga United FC" (1:1) un uzveica Rīgas Tehnisko universitāti (2:1), kamēr FK "PPK"/"Betsafe" slēdza mierizlīgumu duelī ar JFK "Daugava" (2:2), kā arī sarūgtināja JRFPC "Upesciema Warriors" – 1:0.

Trīs punktus pēc diviem apļiem ieguvušas JRFPC "Upesciema Warriors", FK "Olaine"/FK "Union" un SK "Kengaroos", divus JFK "Daugava", pa vienam FK "Beitar-2" un "Riga United FC", savukārt bez punktiem cīnās vienīgi Rīgas Tehniskā universitāte.

Rezultatīvāko spēlētāju sarakstā priekšgalā šobrīd atrodas pa divām reizēm sāncenšu vārtsargus sarūgtinājušie M. Jonāns un Ilmārs Labuds (FK "PPK"/"Betsafe").

Vairāk informācijas meklējiet šeit.

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija