Žurnālistu un futbola fanu balsojumā par šīs "Optibet" Virslīgas sezonas marta-aprīļa labāko spēlētāju atzīts "Valmiera FC" pussargs Kamilo Mena, kurš šādu atzinību saņēmis pirmo reizi. Savukārt Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padomes vērtējumā labākā trenera balvu saņems vēl viens "Valmiera FC" pārstāvis Jurģis Kalns.

LFF Treneru padome un biedrība "Latvijas Futbola Virslīga" šoreiz bija izvirzījuši piecus kandidātus "Optibet" Virslīgas marta-aprīļa labākā spēlētāja balvai: Andreju Iliču (RFS), Kamilo Menu ("Valmiera FC"), Daisuki Jokotu ("Valmiera FC"), Robertu Savaļnieku (FK "Liepāja") un Fabrīsu Ondoa (FK "Auda").

Žurnālistu un līdzjutēju balsojumam noslēdzoties, kļuva zināms, ka labākā spēlētāja titulu iegūst Kamilo Mena, kurš diezgan pārliecinosi pārspēja tuvāko sekotāju uzbrucēju Andreju Iliču. Tikai 19 gadus vecais spēlētājs no Kolumbijas aizvada īpaši spilgtu sezonu, un šobrīd viņa rēķinā ir jau seši vārti un astoņas rezultatīvas piespēles. 

Mēneša labākie K. Mena un J. Kalns tiks sveikti ar piemiņas balvām. 

Atgādinām, ka mēneša labākā futbolista balvas kandidātus izvirza LFF Treneru padome un "Latvijas Futbola Virslīga", kam seko Latvijas sporta žurnālistu un līdzjutēju balsojums sociālajos tīklos "Facebook" un "Instagram", savukārt labākā trenera noteikšana ir LFF Treneru padomes kompetencē.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Futbola Virslīga

Foto: Jānis Līgats