Līdzjutēju balsojumā par "Optibet" Nākotnes līgas aprīļa mēneša labāko spēlētāju nosaukts FS "Jelgava" komandas itāļu pussargs Daniēle Olivjēri.

Aprīlī 21 gadu vecais pussargs devās sākumsastāvā visās trīs savas komandas spēlēs un guva vienus vārtus, palīdzot jelgavniekiem svinēt panākumus pār RFS-2 (3:2), "Rēzekni" (2:0) un FK "Tukums 2000"/TSS-2 (6:1). Maija pirmajā dienā – kārtā, kas gāja arī aprīļa ieskaitē – viņš izcēlās ar diviem precīziem sitieniem Grobiņas SC/LFS vārtos (4:0).

Kopā ar Mārci Peilānu trīs vārtus guvušais Olivjēri dala savas komandas rezultatīvākā spēlētāja godu, kamēr FS "Jelgava" ar maksimāli iespējamajiem 15 punktiem piecos mačos un vārtu starpību 20:3 atrodas kopvērtējuma tabulas galvgalī. Identiski nevainojams sezonas sākums padevies arī "Valmiera FC-2"/VSS komandai, bet piecu punktu atstatumā atrodas "Riga FC-2" un Skanstes SK.

Līdzjutēju balsojumam, kas risinājās sociālajā tīklā "Facebook", bija izvirzīti arī Aleksandrs Gapečkins no "Valmiera FC-2"/VSS, Alans Kangars no Skanstes SK un Eduards Deičs no FK "Smiltene"/BJSS.

"Optibet" Nākotnes līgas mēneša labākais spēlētājs balvā saņem ikdienā noderīgu produkciju no "Sponser" (www.ManiVitamini.lv).