Par Latvijas kausa ieguvēju telpu futbolā sestdien kļuva FK "Raba" komanda, kas ar 3:2 (3:0) pārspēja FC "Petrow"/"Jelgava" vienību. Abas komandas jau šonedēļ uzsāks cīņas arī "Optibet" telpu futbola Virslīgas finālsērijā.

"Rimi Olimpiskajā centrā" notikušajā finālā FK "Raba" pirmajā puslaikā iekrāja trīs vārtu pārsvaru, kad divreiz izcēlās Artūrs Strazdiņš, bet reizi precīzs bija Andžejs Mickēvičs. Otrā puslaika ievadā vienus vārtus atguva Miks Babris, bet 38. minūtē no desmit metru soda sitiena atzīmes precīzs bija Maksims Seņs. Saspringtā mača izskaņā rezultāts vairs nemainījās.

Abas komandas Latvijas kausa finālā tikās arī 2020. gada martā, kas pirms Covid-19 pandēmijas bija līdz šim pēdējais izspēlētais turnīrs. Toreiz FK "Raba" izšķirošajā spēlē bija pārāks ar 3:0.

Kausa izcīņas vērtīgāko spēlētāju balvas šosezon saņēma Artjoms Kozlovskis (FC "Petrow"/"Jelgava"), Andžejs Mickēvičs (FK "Raba") un Artūrs Strazdiņš (FK "Raba"), bet rezultatīvākais spēlētājs ar četriem gūtiem vārtiem bija Andrejs Jēgers (TFK "Lats"). Marks Bogdanovs (FK "Raba") tika nosaukts par labāko vārtsargu, bet Artūrs Šketovs (FK "Raba") saņēma labākā trenera balvu.

FOTO GALERIJA:

Zīmīgi, ka abas komandas šosezon tiksies arī "Optibet" telpu futbola Virslīgas finālsērijā, kas sāksies 4. maijā Rīgā. Pusfināla sērijās iepriekš FC "Petrow"/"Jelgava" ar 3-0 uzvarēja FK "Nikars" komandu, bet FK "Raba" ar 3-1 apspēlēja "Jēkabpils lūši"/"Ošukalns" telpu futbolistus.

Pirmās sēriju spēles paredzētas 4. maijā "Rimi Olimpiskajā centrā" plkst. 15:00 un 18:00, bet otrie mači sekos 7. maijā Jelgavā un Jēkabpilī.

Latvijas telpu futbola sacensību aktualitātēm, rezultātiem un apskatiem iespējams sekot: