Šo ceturtdien, 21. aprīlī, pēc aptuveni divu gadu ilgas pauzes, kas saistīta ar Covid-19 pandēmiju, ar vairākām aktivitātēm tiks oficiāli pabeigta Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētā "SYNOTtip" 2019./2020. gada Rīgas telpu futbola sezona.

Kā zināms, par Rīgas čempionāta uzvarētāju šajā turnīrā kļuva "Monarhs" vienība, kas triumfēja spēcīgākajā jeb D apakšgrupā un atstāja aiz sevis "DSV Latvia", kā arī trešās vietas pretendentus – "Baltic XL" un "RTU"/"Viesulis" vienības. E grupā pirmo vietu nodrošināja "Futbola Parks Academy"/"LSPA 2", bet F grupā – "ISMA".

Divas no ziemas čempionāta cīņām tā arī palika neizspēlētas - duelis starp "RTU"/"Viesulis" un "Monarhs" D grupā, kā arī E grupas mačs starp "EUROLOGI-Giftprint.lv"/"STOPIŅI" un "Pafbet.lv". "Monarhs" un "Pafbet.lv" vienībām nespējot pulcēt sastāvu, pie trim punktiem tika abas konkurentes, paceļoties turnīra tabulā.

Ceturtdien plkst. 22:00 Rīgas 15. vidusskolā risināsies simboliska ziemas sezonas noslēgšanas spēle, kurā pārbaudes mačā cīnīsies "DSV Latvia" un "RTU"/"Viesulis", pēdējai uzreiz pēc cīņas noslēguma oficiāli saņemot Rīgas čempionāta bronzas godalgas.

Savukārt pirms šī dueļa plkst. 20:45 turpat 15. vidusskolā notiks Rīgas kausa fināla cīņa starp "DSV Latvia" un FC "Petrow". Kā iepriekš vēstīts, Rīgas kausa izcīņas ietvaros līdz ar pandēmijas sākumu nebija iespējams paspēt izspēlēt vienu no pusfināla dueļiem starp "DSV Latvia" un FC "Raita", kā arī finālu, taču pusfināla duelis nenotika arī vēlāk sakarā ar FC "Raita" vienības nespēju pulcēt sastāvu šim mačam.

Vairāk informācijas meklējiet šeit.

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija