Ceturtdien izlozē Nionā noskaidroti pusfināla pāri UEFA telpu futbola Čempionu līgas finālturnīram, kas aprīļa un maija mijā notiks "Arēnā Rīga". Pāru izlozi veica Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidents Vadims Ļašenko, kurš pats iepriekš spēlējis šajā turnīrā.

Telpu futbola līdzjutējus pusfināla mačos 29. aprīlī gaida sekojoši dueļi:

  • ACCS Asnières Villeneuve 92 (Francija) - Sporting CP (Portugāle)
  • Benfica (Portugāle) - Barcelona (Spānija)

Spēle par trešo vietu un lielais fināls notiks 1. maijā.

Vadims Ļašenko: "LFF pērn atzīmēja savu simtgadi, tomēr pandēmijas ietekmē mums nebija plašu iespēju rīkot pasākumus ar ievērojamu skatītāju skaitu. Tāpēc priecājamies, ka iespēja uzņemt finālturnīru mums ir tieši šobrīd, kad varam pulcēt pilnas tribīnes. Uz turnīru dodas spīdošs komandu sastāvs ar pasaules lielāko telpu futbola zvaigzni Rikardinju ierindā. Fani skaita dienas līdz turnīra sākumam! Pēc iegūtās pieredzes, organizējot Eiropas čempionāta finālturnīru U-19 telpu futbola izlasēm, vēlējāmies spert nākamo soli savā attīstībā. Mums ir laba organizatoru komanda, un esam turnīram gatavi. Visi laipni gaidīti "Arēnā Rīga"!"

Biļetes uz spēlēm pieejamas lff.lv/biletes. Viena iegādāta biļete ļaus apmeklēt abas attiecīgās dienas spēles.

Kā jau ziņots iepriekš, šīs ir nozīmīgākās starptautiska līmeņa UEFA rīkotās sacensības, kuru uzņemšana uzticēta Latvijai. Iepriekš 2019. gadā Rīgā norisinājās pirmais Eiropas čempionāta finālturnīrs U-19 vecuma telpu futbola izlasēm. UEFA līdztekus LFF spējām uzņemties šāda turnīra rīkošanu ir novērtējusi arī Rīgas kā spēļu mājvietas augsto līmeni nepieciešamajā infrastruktūrā un tūrisma iespējās.