Latvijas U-19 (2004. dz.g.) jauniešu izlase svētdien Horvātijā otrajā pārbaudes spēlē pret mājiniekiem piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 2:3 (0:1).

Salīdzinot ar abu komandu pirmo tikšanos ceturtdien, Jakubs Dovalils veica ievērojamas izmaiņas Latvijas izlases sākumsastāvā. No iepriekšējā mača tajā palika tikai trīs futbolisti – Niks Sliede, Maksims Semeško un Gļebs Kačanovs. Abus vārtus Latvijas izlases labā guva laukumā uz maiņu nākušie Bruno Melnis (78. minūtē) un Kristers Volkovs (80. minūtē), panākot spēles gala rezultātu.

Kā ziņots, abu komandu ceturtdienas duelī Latvija bija pārāka ar 2:1. Izlasēs, kas gatavojas jaunajam Eiropas čempionāta atlases ciklam, pulcēti U-18 vecumam atbilstoši spēlētāji.

Jakubs Dovalils valstsvienībā iekļāvis 23 futbolistus no 11 pašmāju klubiem un vienas komandas Vācijā.

Latvijas U-19 izlase 2023. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra pirmajā kārtā septembrī Rumānijā sacentīsies ar mājiniekiem, Austriju un Lietuvu. Divas labākās komandas no katras grupas, kā arī viena labākā trešās vietas ieguvēja iekļūs kvalifikācijas stadijas Elites kārtā. Finālturnīrs ar astoņu izlašu piedalīšanos nākamgad plānots Maltā.