Noslēdzies Baltijas Jaunatnes futbola līgas (BYFL) pirmais posms, pēc kura rezultātiem visas četras Latvijas komandas ir kvalificējušās ceturtdaļfinālam.

Pēdējās kārtas mačos Latvijas pārstāvji nedēļas nogalē tikās savā starpā Rīgā. JDFS "Alberts", pateicoties Mārtiņa Zemvalda gūtajiem vārtiem, ar 1:0 apspēlēja FS "Metta" komandu un sarūpēja tās vienīgo zaudējumu pirmajā posmā. Tikmēr Liepājas FS aizraujošā cīņā ar 3:2 pārspēja BFC "Daugavpils" futbolistus – vispirms daugavpiliešus vadībā izvirzīja Emīls Atamaņukovs, vēlāk Matiass Teofīls Sprūde un Marks Dambis vadību dāvāja liepājniekiem, Maksims Kopilovs atkal atjaunoja līdzsvaru, bet beigās Bruno Hūns tomēr nolieca uzvaras kausus par labu liepājniekiem.

A apakšgrupā FS "Metta" piecos mačos iekrāja 12 punktus un ieņēma pirmo vietu, bet JDFS "Alberts" ar desmit punktiem bija otrie. B grupā Liepājas un Daugavpils komandas ieguva pa sešiem punktiem, ieņemot attiecīgi trešo un ceturto vietu.

Tas nozīmē, ka arī ceturtdaļfināla posmā Latvijas komandas tiksies savā starpā – FS "Metta" pret BFC "Daugavpils" un JDFS "Alberts" pret Liepājas FS. Citos pāros gaidāmi dueļi starp "Klaipedos FM" (Lietuva) un "NFA BE1" (Lietuva), kā arī "Baltijos FA" (Lietuva) un FC "Flora" (Igaunija).

Ceturtdaļfināla spēles divu maču summā paredzētas aprīlī.

Informācija par turnīru, spēlēm un tiešraidēm pieejama mājaslapā www.baltic-league.com.

Kā ziņots, BYFL pirmajā sezonā spēkiem mērojas pa četrām labākajām Latvijas, Lietuvas un Igaunijas komandām U-15 (2007. dz.g.) vecuma grupā.

JDFS ALBERTS – FS METTA (IERAKSTS)

JDFS ALBERTS – FS METTA (FOTO GALERIJA)

BFC DAUGAVPILS – LIEPĀJAS FS (IERAKSTS)

BFC DAUGAVPILS – LIEPĀJAS FS (FOTO GALERIJA)