Latvijas WU-19 meiteņu izlase pirmdien izbraukumā aizvadīja pārbaudes spēli ar vienaudzēm no Igaunijas, cīnoties neizšķirti 0:0 (0:0).

Treniņnometnes ietvaros sestdien Latvijas WU-19 izlase tikās ar SFK "Rīga" komandu, izcīnot uzvaru ar rezultātu 2:1. Izlases rindās ar precīzu sitienu izcēlās Evelīna Ušpaleviča, reizi rīdzinieces bumbu raidīja savos vārtos, bet precīza SFK "Rīga" rindās bija Anastasija Čemirtāne.

Viktors Vicehovskis šajā nometnē komandā pulcēja 21 spēlētāju no desmit klubiem. Piecām no viņām jau ir spēļu pieredze Latvijas nacionālajā izlasē.

Latvijas WU-19 izlase 2022. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra B līgas trešajā grupā no 6. līdz 12. aprīlim Latvijā samēros spēkus ar Serbiju, Melnkalni un Lietuvu.

Valstsvienība sacentīsies atlases turnīra B līgā, uz vietu finālturnīrā nepretendējot. Iepriekš pirmajā kārtā pērnajā oktobrī mūsu komanda Horvātijā izcīnīja vienu punktu trīs spēlēs un ieguva ceturto vietu. B līgas sešu apakšgrupu uzvarētājas un labākā no otro pozīciju ieguvējām tiks paaugstinātas uz A līgu 2022./2023. gada kvalifikācijas ciklā.