Šā gada 9. aprīlī (pie kuplāka dalībnieku skaita arī 10. aprīlī) Salaspils sporta nama parketa zālē Smilšu ielā 1 risināsies Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētā un Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstītā Rīgas kausa izcīņa telpu futbolā.

Turnīrā startēs Rīgas pilsētas un reģiona komandas, kā arī galvaspilsētas viesi, kas nav pieteikti šīs sezonas Latvijas telpu futbola Virslīgai. Kausa izcīņā varēs piedalīties spēlētāji, kuri sasnieguši 18 gadu vecumu (izņēmuma kārtā ar vecāku atļauju atļauts piedalīties 2007. gadā dzimušajiem spēlētājiem), izņemot futbolistus, kuri 2022. gada sezonā ir pieteikti Latvijas futbola Virslīgā, kā arī 2021./2022. gada Latvijas telpu futbola Virslīgā.

Sacensību izspēles formāts atkarīgs no dalībnieku skaita, vienā grupā spēlējot katram ar katru (ja skaits būs ne vairāk par septiņām komandām) vai divās grupās, kur pirmajā posmā dalībnieces tiksies ar savas apakšgrupas pretiniecēm, bet otrajā etapā ar tām vienībām, ar kurām nav aizvadītas spēles pirmajā posmā.

Spēļu ilgums plānots viena puslaika ietvaros pa 20 minūtēm "netīrā" spēles laika (izņemot divas pēdējās mača minūtes).

Komandas dalībai turnīrā varēs pieteikties līdz 31. martam, bet līdz 4. aprīlim pieteikums jāapstiprina ar dalības maksu 200 EUR apmērā.

Uzvarētāji un laureāti tiek apbalvoti ar kausu, medaļām un citām vērtīgām balvām no organizatoriem un partneriem. Tiks apbalvots arī labākais spēlētājs, vārtsargs, komandas pārstāvis (treneris/menedžeris), rezultatīvākais spēlētājs, kā arī komanda, kas iegūs "fair play" balvu par godīgu un korektu spēli.

Vairāk informācijas, reglaments un pieteikuma forma ŠEIT.

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija