Latvijas Futbola federācijas (LFF) valde apstiprinājusi 2022. gada LFF ikgadējā kongresa norisi 29. aprīlī plkst. 11:30 "Arēnā Rīga".

Kongresā līdztekus citiem darba kārtības jautājumiem paredzēta LFF 2022. gada budžeta apstiprināšana un ziņojumi par LFF biedru un biedru kandidātu izvērtēšanas komisijas darbu.

Kā zināms, saskaņā ar LFF statūtu 82. panta 1. daļu LFF kongress ir deleģējis LFF valdi pirms 2022. gada kārtējā kongresa izvērtēt LFF biedru atbilstību LFF statūtu 13. pantā noteiktajām prasībām un pieņemt lēmumu par biedra statusa saglabāšanu vai zaudēšanu. Ņemot vērā LFF biedru un biedru kandidātu izvērtēšanas komisijas sagatavoto apkopojumu par LFF biedru atbilstību LFF statūtu 13. pantā noteiktajām obligātajām biedra statusa prasībām, apzinātas organizācijas, kuras tām neatbilst, kurām tiek piešķirts LFF biedra kandidāta statuss un kuras tiek izslēgtas no biedru rindām. Tāpat saskaņā ar LFF statūtu 11. panta 3. daļu, kā arī LFF biedru un biedru kandidātu izvērtēšanas komisijas veikto apkopojumu kongresā paredzēts balsojums par organizāciju uzņemšanu LFF biedru rindās.

Detalizēta ar kongresa norisi un tā saturu saistīta informācija tiks nodrošināta LFF biedriem statūtos noteiktajā kārtībā – ne vēlāk kā mēnesi pirms kongresa norises.

Nākamā LFF valdes sēde paredzēta 17. martā.