Latvijas Futbola federācija (LFF) šogad no 29. aprīļa līdz 1. maijam Rīgā uzņems UEFA Čempionu līgas finālturnīru telpu futbolā. Biļetes vispārējā tirdzniecībā būs pieejamas no 31marta, bet LFF e-pasta jaunumu abonenti biļetes var iegādāties jau tagad.

Ekskluzīva iespēja iegādāties biļetes ar atlaidi pirms publiskās tirdzniecības jau šobrīd ir tiem futbola un telpu futbola līdzjutējiem, kuri ir pieteikušies LFF jaunumu saņemšanai e-pastā. Ja jau esat LFF jaunumu abonents, gaidiet e-pastu. Ja vēl neesat pieteicies jaunumu saņemšanai, pierakstīties iespējams ŠEIT.

Kā jau ziņots iepriekš, šīs ir nozīmīgākās starptautiska līmeņa UEFA rīkotās sacensības, kuru uzņemšana uzticēta Latvijai. Iepriekš 2019. gadā Rīgā norisinājās pirmais Eiropas čempionāta finālturnīrs U-19 vecuma telpu futbola izlasēm. UEFA līdztekus LFF spējām uzņemties šāda turnīra rīkošanu ir novērtējusi arī Rīgas kā spēļu mājvietas augsto līmeni nepieciešamajā infrastruktūrā un tūrisma iespējās.

UEFA Čempionu līgas finālturnīrā piedalīsies kontinenta četras spēcīgākās telpu futbola klubu komandas. Finālturnīru Rīgā veidos pusfināla spēles, kā arī mačs par 3./4. vietu un fināls. Pusfināla pāru izloze notiks atsevišķi.

Pēdējos desmit gados UEFA Čempionu līgas telpu futbolā izšķirošās spēles notikušas Horvātijā, Spānijā, Kazahstānā, Portugālē un Gruzijā.