Četrās spēlēs divas uzvaras, viens neizšķirts un viena neveiksme - Latvijas komandu bilance Baltijas Jaunatnes futbola līgas (BYFL) aizvadītajā spēļu kārtā.

Kā ziņots, BYFL pirmajā sezonā spēkiem mērojas pa četrām labākajām Latvijas, Lietuvas un Igaunijas komandām U-15 (2007. dz.g.) vecuma grupā. Nedēļas nogalē notika sešas turnīra spēles, kuras uzņēma "Rimi Olimpiskais centrs" un "Skonto" halle.

Sestdien FS "Metta" ar 2:1 uzveica NFA BE1 (Lietuva), gūstot savu otro uzvaru tikpat mačos, bet JDFS "Alberts" cīnījās neizšķirti 2:2 ar FC "Flora" (Igaunija), divreiz nenosargājot vadību.

Svētdien laukumā devās vēl divi Latvijas klubi. Liepājas FS ar 3:6 atzina Baltijas FA (Lietuva) pārākumu, piedzīvojot otro neveiksmi divās spēlēs, bet BFC "Daugavpils" ar 1:0 pārspēja JK "Tarvas" (Igaunija).

Pēc divām spēļu kārtām FS "Metta" ar sešiem punktiem ir A grupas līdere, bet JDFS "Alberts" ar četriem punktiem dala 2.-3. vietu A grupā. Savukārt B grupā BFC "Daugavpils" ar sešiem punktiem dala 1.-3. vietu, bet Liepājas FS tiktāl ir bez gūtiem punktiem.

FS "METTA" - NFA BE1

JDFS "ALBERTS" - FC "FLORA"

LIEPĀJAS FS - BALTIJOS FA

BFC "DAUGAVPILS" - JK "TARVAS"

BYFL nedēļas nogales spēļu spēļu foto galerija pieejama šeit.

Nākamās spēles Latvijas komandas aizvadīs 26. un 27. februārī Lietuvā un Igaunijā.

BYFL sezona ilgst no marta līdz septembrim. Komandas, kas ir sadalītas divās apakšgrupās pa sešām vienībām katrā, aizvada viena apļa turnīru, kam sekos izslēgšanas spēles, sākot ar ceturtdaļfinālu. Lietuvas un Igaunijas komandas savas savstarpējās spēles aizvada Latvijā, savukārt Latvijas komandas cīņas aizvada visās trīs valstīs.

Informācija par turnīru, spēlēm un tiešraidēm pieejama mājaslapā www.baltic-league.com.