Latvijas komandas FS "Metta", JDFS "Alberts" un BFC "Daugavpils" ar uzvarām sākušas Baltijas Jaunatnes futbola līgas (BYFL) turnīru, kamēr ar zaudējumu pirmajā mačā nācās samierināties Liepājas FS puišiem.

Kā ziņots, BYFL pirmajā sezonā spēkiem mērojas pa četrām labākajām Latvijas, Lietuvas un Igaunijas komandām U-15 (2007. dz.g.) vecuma grupā.

Latvijas komandas turnīru sāka pagājušajā nedēļas nogalē ar izbraukuma spēlēm. Kamēr FS "Metta" ar 4:0 uzvarēja FK "Aida" no Lietuvas (trīs vārti Rūdolfam Kļavinskim, vieni Gundaram Smilškalnam), JDFS "Alberts" ar 3:0 apspēlēja JK "Vaprus" vienaudžus no Igaunijas (vārtus guva Markuss Spāde, Jānis Emīls Kalpaks un Mārtiņš Zemvalds).

Svētdien Latvijas pārstāvju uzvaru klāstu papildināja BFC "Daugavpils", kas svinēja panākumu ar 1:0 pār Igaunijas komandu FC "Ararat", savukārt Liepājas FS ar 1:3 atzina Lietuvas komandas "Klaipedos FM" pārākumu.

FK AIDA - FS METTA

JK VAPRUS - JDFS ALBERTS

FC ARARAT - BFC DAUGAVPILS

KLAIPEDOS FM - LIEPĀJAS FS

Nākamās spēles Latvijas komandas aizvadīs 19. un 20. februārī "Rimi Olimpiskajā centrā".

BYFL sezona ilgst no marta līdz septembrim. Komandas, kas ir sadalītas divās apakšgrupās pa sešām vienībām katrā, aizvada viena apļa turnīru, kam sekos izslēgšanas spēles, sākot ar ceturtdaļfinālu. Lietuvas un Igaunijas komandas savas savstarpējās spēles aizvada Latvijā, savukārt Latvijas komandas cīņas aizvada visās trīs valstīs.

Informācija par turnīru, spēlēm un tiešraidēm pieejama mājaslapā www.baltic-league.com.

Foto: facebook.com/jaunimofutbolas