Gaidāmajā nedēļas nogalē ar pirmajām spēlēm sāksies jaunievedums pašmāju futbola kalendārā – Latvijas Sieviešu telpu futbola līga. Šādas sacensības, kas risināsies pēc telpu futbola noteikumiem, ieviestas ar mērķi ilgtermiņā izveidot Latvijas sieviešu telpu futbola izlasi.

Turnīrā spēkiem mērosies deviņas komandas, kas līdz 20. februārim sabraukumos Rīgā, Spuņciemā, Talsos, Rēzeknē un Tukumā aizvadīs viena apļa sacensības. Tām sekos izslēgšanas spēļu turnīrs ar astoņu labāko komandu piedalīšanos.

Pirmās spēles sestdien un svētdien notiks "Rimi Olimpiskajā centrā" un Rīgas 49. vidusskolas hallē. Ievērojot epidemioloģiskās drošības noteikumus, mači "Rimi Olimpiskajā centrā" notiks ar skatītāju klātbūtni, bet Rīgas 49. vidusskolas hallē - bez skatītājiem.

Turnīrā piedalās spēlētājas, kuras dzimušas 2007. gadā un agrāk, kā arī divas 2008. gadā dzimušas spēlētājas katrā komandā. Spēles ilgums - divi puslaiki pa 20 minūtēm "netīrā" laika, no kurām katrā puslaikā pēdējās divas minūtes skaita "tīro" spēles laiku. Sabraukuma ietvaros vienai komandai var būt ne vairāk kā divas spēles dienā.