Latvijas U-19 telpu futbola izlase trešdien sāka pārbaudes spēļu turnīru Horvātijā, tiekoties ar Beļģiju. Mūsu jaunā telpu futbola paaudze svinēja panākumu ar rezultātu 3:1 (3:1).

Divu vārtu pārsvaru pirmajā puslaikā Latvijas izlasei dāvāja Andžejs Mickēvičs un Edgars Tarakanovs, turpinājumā pretinieki vienus vārtus atguva, bet vēlāk divu vārtu handikapu atjaunoja A. Mickēvičs, kuram līdz ar to divi gūti vārti. Otrajā puslaikā rezultāts vairs nemainījās.

Ceturtdien Latvijas izlasei paredzēta pārbaudes spēle pret Sanmarīno telpu futbolistiem, kas risināsies ārpus turnīra konkurences, bet sestdien un svētdien gaidāmi nākamie sacensību mači pret vienaudžiem no Francijas un Slovēnijas.

Uz pārbaudes turnīru Horvātijā A. Šketovs uzaicinājis četrpadsmit spēlētājus. Viskuplākā pārstāvniecība ir no FK "Raba", ko izlasē pārstāv četri spēlētāji. Pa trim telpu futbolistiem komandā ir no TFK "Rēzekne", FK "Nikars" un SK "Kengaroos".

Martā komandai paredzēta dalība Eiropas čempionāta kvalifikācijas pamatkārtā, kurā būs jāsacenšas ar vienaudžiem no Horvātijas, Baltkrievijas un Azerbaidžānas.