Jaunā gada ievadā, 9. janvārī, Salaspils Sporta nama zālē (Smilšu ielā 1) notiks Rīgas Jaungada kausa telpu futbola turnīri meitenēm un amatieriem. Abas sacensības rīko Rīgas Futbola federācija ar Latvijas Futbola federācijas (LFF) līdzfinansējumu.

Amatieru futbola turnīrā, kas paralēli uz diviem vai trim parketa laukumiem risināsies no pulksten 10.30 līdz pulksten 15.00, plānota 8-12 komandu dalība, katrai garantējot 5-8 spēles. Uzvarētājs tiks noteikts pēc apļa turnīra, katrai dalībniecei pa reizei spēkojoties ar katru no konkurentēm. 
 
Turnīram drīkst pieteikt 10-12 spēlētājus un oficiālās personas (kopskaitā ne vairāk par 15 cilvēkiem), un sacensībās nedrīkst startēt futbolisti, kuri pieteikti 2021./2022. gada sezonas telpu futbola virslīgai. Dalības maksa noteikta 75,00 EUR apmērā, kas ir jāveic līdz 4. janvārim, bet pieteikums dalībai līdz 3. janvārim jāsūta uz organizatoru epastu eduards.borisevics@fta.lv. 
 
Uzreiz pēc amatieru turnīra noslēguma no pulksten 15.00 līdz pulksten 18.00 pēc tāda paša līgas principa spēkosies meiteņu komandas, startējot dalībniecēm, kuras dzimušas 2007. gadā vai agrāk. Sacensības ir bez maksas, un plānots, ka tajās piedalīsies 6-8 komandas. Pieteikumi šim turnīram jāiesniedz līdz 3. janvārim, sūtot uz j.obodnikova@rigasfutbols.lv. 
 
Abu turnīru spēlētājiem un komandu oficiālajām personām jābūt derīgam Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātam, oficiālajām personām spēļu laikā jāvalkā sejas maskas.
 
Turnīru trīs labākās komandas saņems apbalvojumus.
 
Turnīra uzdevumi ir aktīva dzīvesveida un telpu futbola popularizēšana meiteņu un amatieru vidū, palīdzēšana sagatavoties ziemas turnīriem, kā arī stiprāko telpu futbola komandu noteikšana.
 
Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija