Valsts ieņēmumu dienests (VID) pieņēmis lēmumu līdz ar 2022. gada 1. janvāri iekļaut Latvijas Futbola federāciju (LFF) Padziļinātās sadarbības programmas bronzas līmenī.

Padziļinātās sadarbības programma kopš 2019. gada ir VID īstenota sadarbības forma ar nodokļu maksātājiem, kur kritērijiem atbilstošie uzņēmumi tiek atlasīti iekļaušanai un grupēšanai trīs līmeņos – bronza, sudrabs, zelts. Atkarībā no programmas līmeņa, VID tās dalībniekiem nodrošina dažādas priekšrocības sadarbībā ar VID un citām valsts iestādēm.

"Iekļaušana VID Padziļinātās sadarbības programmā ir kā apliecinājums finanšu sakārtotībai federācijā. Tas ir kā vēl viens LFF finanšu darbības uzticamības garants mūsu ikdienas attiecībās ar pašvaldībām un ministrijām, vietējiem partneriem, gan ar starptautiskajām organizācijām, finanšu institūcijām un komercbankām," skaidro LFF finanšu direktors Uģis Mālmanis.

Programmas dalībniekus vērtē reizi ceturksnī. Lai programmas dalībnieks kvalificētos augstākā līmenī, pavadāmais laiks bronzas līmenī ir vismaz 1 gads.