Ceturtdien, 9. decembrī, Šveicē notika izloze Eiropas WU-19 un WU-17 čempionātu kvalifikācijas turnīru otrajās kārtās. Pēc kvalifikācijas pirmās stadijas komandas tika sadalīta divās divīzijās - A un B līgās. A līgu komandas turpina cīņu par kvalificēšanos finālturnīram, bet B līgu komandas cīnās par tiesībām pakāpties uz A līgu. Abās vecuma grupās Latvijas izlases ir B līgā.

WU-17

Mūsu WU-17 izlase mini turnīrā oktobrī Turcijā izcīnīja vienu punktu divās spēlēs, cīnoties neizšķirti 2:2 ar mājiniecēm, un ieguva 3. vietu. Pēc vecā sacensību formāta oficiālas starptautiskās spēles ar to arī būtu beigušās, bet jaunajā formātā komandām būs vēl papildus spēles starptautiskā mērogā.

EČ kvalifikācijas otrajā kārtā mūsu meitenes samēros spēkus ar Velsu, Turciju un Armēniju. Turnīrs notiks Armēnijā, spēļu datumi ir 15., 18. un 21. marts.

Eiropas WU-17 čempionāta finālturnīrs paredzēts nākamgad no 3. līdz 15. maijam Bosnijā un Hercegovinā.

WU-19

Vienu punktu kvalifikācijas pirmās kārtas turnīrā oktobrī nopelnīja arī mūsu Latvijas WU-19 izlase. Turnīra iesākumā mūsu meitenes piekāpās Kosovai un Horvātijai, bet grupas pēdējā spēlē cīnījās neizšķirti ar vienaudzēm no Luksemburgas.

B līgas grupu izlozē noskaidrots, ka Latvijas izlase spēlēs trešajā grupā ar Serbiju, Melnkalni un Lietuvu. Izloze noteica, ka WU-19 komandu miniturnīrs notiks Latvijā, visām spēlēm notiekot no 6. līdz 12. aprīlim.

Eiropas WU-19 čempionāta finālturnīra norise paredzēta nākamgad no 27. jūnija līdz 9. jūlijam Čehijā.