Latvijas Futbola federācija (LFF) ir iesaistījusies Valsts policijas (VP) rīkotajā projektā pamatskolu bērniem "Roku rokā", šo ceturtdien, 23. aprīlī, rīkojot projekta ceturtās sezonas finālsacensības, kurās jaunieši varēs demonstrēt un pilnveidot savas futbola prasmes.

Projekta "Roku rokā" mērķis ir palīdzēt un veicināt veselīga dzīvesveida attīstīšanu, kā arī iesaistīt jauniešus sportiskās aktivitātēs, tādējādi mazinot noziedzības un atkarību riskus. "Roku rokā" ceturtajā sezonā komandas savā starpā sacentušās dažādās sportiskās stafetēs, kas norisinājušās piecos posmos visa mācību gada garumā.

Ceturtdien, 23. aprīlī, norisināsies sezonas finālsacensības, kas no plkst. 13:00 līdz plkst. 15:00 notiks "Skonto" hallē, Rīgā, E. Melngaiļa ielā 1a. Tajās 11 komandas mērosies spēkiem futbolā 6 pret 6, dažādās stafetēs ar futbola elementiem un atjautības uzdevumos.

Finālsacensības ar uzrunām ievadīs VP Rīgas reģiona pārvaldes priekšnieks Guntars Marķitāns un VP Rīgas reģiona pārvaldes Kārtības policijas priekšnieks Aleksandrs Bukēvičs.

Projekta sezonas kopvērtējuma labākās komandas balvā iegūs futbola inventāru un biļetes uz Latvijas nacionālās futbola izlases spēlēm Rīgā pret Čehiju un Kazahstānu, kas notiks attiecīgi 6. septembrī un 13. oktobrī.

Latvijas Futbola federācija augstu novērtē projekta "Roku rokā" mērķi novirzīt bērnus uz ikdienu, kas bagāta ar sportiskām aktivitātēm un veselīgu dzīvesveidu, bet Valsts policija savu jauno projekta sadarbības partneri uzskata par labu palīgu bērnu interešu daudzveidības bagātināšanā un uz sportu vērstas intereses vairošanā.


Latvijas Futbola federācija