Noslēdzoties žurnālistu un futbola līdzjutēju balsojumam, kļuvis zināms, ka par "Optibet" Virslīgas septembra-novembra labāko spēlētāju atzīts jauno Latvijas čempionu RFS kapteinis Tomašs Šimkovičs. Savukārt Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padomes vērtējumā labākā trenera balvu atkal saņems RFS pārstāvis Viktors Morozs.

LFF Treneru padome un biedrība "Latvijas Futbola Virslīga" šoreiz bija izvirzījuši piecus kandidātus "Optibet" Virslīgas septembra-novembra labākā spēlētāja balvai: Leonelu Vambā (FK "Spartaks"), Tomašu Šimkoviču (RFS), Krišjāni Zviedri (FK "Liepāja"), Viktoru Aleksandrovu ("Valmiera FC") un Raimondu Krolli ("Valmiera FC").

Žurnālistu un līdzjutēju balsojumam noslēdzoties, kļuva zināms, ka labākā spēlētāja titulu iegūs T. Šimkovičs. Septembrī-novembrī viņš deviņās "Optibet" Virslīgas spēlēs guva trīs vārtus un veica piecas rezultatīvas piespēles, bet komanda svinēja četras uzvaras un piecas reizes cīnījās neizšķirti, nodrošinot vēsturē pirmos valsts čempionu titulu. 

Mēneša labākie T. Šimkovičs un V. Morozs tiks sveikti ar piemiņas balvām. 

Atgādinām, ka mēneša labākā futbolista balvas kandidātus izvirza LFF Treneru padome un "Latvijas Futbola Virslīga", kam seko Latvijas sporta žurnālistu un līdzjutēju balsojums sociālajos tīklos, savukārt labākā trenera noteikšana ir LFF Treneru padomes kompetencē.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Futbola Virslīga