Gaidāmajā nedēļas nogalē tiks aizvadītas visas astoņas komanda.lv 1. līgas čempionāta trešās kārtas spēles, kuru uzmanības centrā būs video tiešraide no dueļa starp JDFS Alberts un FK Ogre. Tiešraidi sestdien, 18. aprīlī, no Rīgas 49. vidusskolas stadiona plkst. 15:00 nodrošinās portāls "Sportacentrs.com".

JDFS Alberts komanda, kas šosezon piedzīvo savu debiju komanda.lv 1. līgas čempionātā, līdzšinējās divās turnīra kārtās uzvaras un zaudējumus dalījusi uz pusēm, pārspējot FK Jēkabpils/JSC futbolistus ar 3:1, kā arī ar 2:3 ļoti saistošā cīņā atzīstot Valmiera Glass FK/BSS pārākumu. Arī FK Ogre līdz šim iekrājusi trīs punktus, ar 2:3 piekāpjoties Rēzeknes FA komandai, bet ar 1:0 gūstot panākumu cīņā pret sacensību jaunpienācējiem FK Staiceles Bebri. Tāpat FK Ogre sezonas ievadā aizvadīja Latvijas Kausa izcīņas 2014./2015. gada sezonas turnīra ceturtdaļfināla spēli, kurā ar 0:5 tika atzīts "SMScredit.lv" Virslīgas komandas FK Spartaks pārākums.

Arī komanda.lv 1. līgas čempionāta sezonas turpinājumā portālā "Sportacentrs.com" tiek plānotas regulāras spēļu video tiešraides.

Citviet sestdien trešās kārtas spēles aizvadīs arī divas vienīgās komandas, kas līdz šim turnīrā punktus nav zaudējušas. Rīgas Futbola skola plkst. 16:00 uzņems FK Smiltene/BJSS vienību, kas katrā no iepriekšējām kārtām izcīnījusi pa vienam punktam, bet Valmiera Glass FK/BSS plkst. 15:00 mērosies spēkiem ar FK Tukums 2000 TSS komandu, kas līdz šim sacensībās uzvaras un zaudējumus dalījusi uz pusēm.

Tāpat sestdien cīņā dosies divas citas komandas, kas līdz šim čempionātā palikušas nepārspētas. Rēzeknes FA plkst. 16:00 viesosies pie Salaspils vienības, kuras kontā pagaidām ir viens punkts, bet FK Auda plkst. 14:00 uzņems FK Jēkabpils/JSC futbolistus, kuri lūkos tikt pie saviem pirmajiem punktiem šosezon. Citā sestdienas mačā tiksies komandas, kas pirmajās divās kārtās izcīnījušas pa vienam punktam – Preiļu BJSS plkst. 13:00 spēkosies ar JFK Saldus/Brocēnu NBJSS.

Svētdien, 19. aprīlī, norisināsies atlikušās divas kārtas spēles. Vienā no tām turnīra jaunpienācēji FC Caramba/Dinamo, kas arī līdz šim palikuši nepārspēti un iekrājuši četrus punktus, plkst. 14:00 uzņems FK Staiceles Bebri futbolistus, kuru kontā pašlaik punktu nav. Tāpat plkst. 14:00 tiksies komandas, kas iepriekšējās divās kārtas panākumus un neveiksmes dalījušas uz pusēm – FK 1625 Liepāja un AFA Olaine.

"Komanda.lv" ir sporta preču veikals ar vairāku gadu pieredzi komandu ekipējuma tirdzniecībā. Tas piedāvā katram komanda.lv 1.līgas klubam īpaši izstrādātu lojalitātes programmu un individuālu pieeju, kā arī īpaši izvēlētu sortimentu no tā sadarbības partnera "adidas".


Latvijas Futbola federācija