Neskatoties uz Latvijas futbola sezonas finiša taisni, vadošie Latvijas tiesneši šajā laikā ir pieprasīti svarīgās Eiropas sacensībās un pārbaudes spēlēs.

Aleksandrs Anufrijevs, Romans Platonovs un Jevgenijs Morozovs saņēmuši uzreiz divus uzaicinājumus no divām dažādām federācijām. Sestdien, 6. novembrī, viņi izpelnījušies godu tiesāt vienu no svarīgākajām spēlēm Gruzijas čempionātā starp Batumi "Dinamo" un Tbilisi "Lokomotiv" komandām. Savukārt 15. novembrī mūsu tiesnešu darbu vērtēs Lietuvas futbola līdzjutēji, jo A. Anufrijevs kopā ar Denisu Ševčenko un J. Morozovu Viļņā apkalpos nacionālo izlašu pārbaudes spēli starp Lietuvu un Kuveitu.

Kvalitatīvu sniegumu ceturtdien uz vienas no lielākajām Eiropas futbola skatuvēm nodemonstrēja Andris Treimanis, Haralds Gudermanis, Aleksejs Spasjonņikovs un Aleksandrs Golubevs, kuri pārraudzīja UEFA Eiropas līgas grupu turnīra spēli Spānijā starp Sansebastjanas "Real Sociedad un Grācas "Sturm" no Austrijas. Jau 15. novembrī tajā pašā sastāvā Latvijas pārstāvji strādās Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra mačā starp Albāniju un Andoru.

Starptautisku nozīmējumu saņēmuši arī Vitālijs Spasjonņikovs kopā ar Artūru Šakurovu, kuri no 10. līdz 16. novembrim apkalpos Eiropas U-19 čempionāta kvalifikācijas turnīru Zviedrijā. Tajā bez mājiniekiem spēlēs arī Anglijas, Šveices un Andoras jaunā futbola maiņa.

Novēlam Latvijas pārstāvjiem panākumus gada izskaņas atbildīgajos nozīmējumos!