Latvijas WU-19 meiteņu izlase pirmdien Horvātijā cīnījās neizšķirti 0:0 (0:0) ar vienaudzēm no Lihtenšteinas noslēdzošajā 2022. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas kārtas turnīra spēlē.

Izlases galvenais treneris Viktors Vicehovskis sākumsastāvā bija veicis vairākas izmaiņas, dodot spēles laiku arī iepriekš rezervē palikušajai vārtsardzei Laurai Siņutkinai. Pirmajā puslaikā Latvijas izlasei piederēja pārsvars izveidotajos uzbrukumos – septiņi sitieni vārtu virzienā, no kuriem četri lidoja mērķī. Otrajā puslaikā abas komandas vēl pa divām reizēm pārbaudīja pretinieču vārtsardžu modrību, un rezultāts tā arī palika neatklāts.

Abas komandas iepriekš turnīrā bija piedzīvojušas zaudējumus pret Kosovu un Horvātiju, līdz ar to šajā mačā tās sadalīja kopvērtējuma trešo vietu. Pateicoties labākai gūto un zaudēto vārtu attiecībai, augstāk tabulā ierindojās Lihtenšteina.

Sacensības vienlaikus notika gan pēc formāta, kāds ir UEFA Nāciju līgā, spēcīgākajām komandām spēlējot A līgā, bet rangā zemāk esošajām - B līgā, gan kā kvalifikācija 2022. gada finālturnīram. Latvijas izlase sacentās B līgas 5. apakšgrupā. Grupas uzvarētāja un labākā no otrās pozīcijas ieguvējām kvalificēsies spēcīgākajai jeb A līgai, no kuras būs iespēja izcīnīt vietu finālturnīrā. Kvalifikācijas otrā kārta tiks aizvadīta 2022. gada pavasarī. WU-19 izlasēm finālturnīrs ar astoņu komandu dalību nākamajā vasarā notiks Čehijā.