Žurnālistu un futbola fanu balsojumā par šīs "Optibet" Virslīgas sezonas jūlija - augusta labāko spēlētāju atzīts Jūrmalas "Spartaka" uzbrucējs Leonels Vambā. Savukārt Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padomes vērtējumā labākā trenera balvu saņems RFS pārstāvis Viktors Morozs.

LFF Treneru padome un biedrība "Latvijas Futbola Virslīga" šoreiz bija izvirzījusi piecus kandidātus "Optibet" Virslīgas jūlija-augusta labākā spēlētāja balvai: Leonelu Vambā ("Spartaks"), Leonelu Strumiju (RFS), Seidinu Keitā (FK "Liepāja"), Robertu Savaļnieku (RFS) un Ibrahimu Sovu ("Valmiera FC").

Žurnālistu un līdzjutēju balsojumam noslēdzoties, kļuva zināms, ka labākā spēlētāja titulu iegūs L. Vambā. Viņš ļoti sīvā cīņā pārspēja I. Sovu. 19 gadus vecais uzbrucējs no Kamerūnas aizvada ļoti spilgtu sezonu. Kopumā viņa rēķinā šosezon "Optibet" Virslīgā ir jau 11 gūti vārti. Jūlija un augusta mēnešos viņš guva sešus vārtus sešās spēlēs.

Mēneša labākie L. Vambā un V. Morozs tiks sveikti ar piemiņas balvām.

Atgādinām, ka mēneša labākā futbolista balvas kandidātus izvirza LFF Treneru padome un Latvijas Futbola Virslīga, kam seko Latvijas sporta žurnālistu un līdzjutēju balsojums sociālajos tīklos Facebook un Instagram, savukārt labākā trenera noteikšana ir LFF Treneru padomes kompetencē.

Foto: Sanita Ieva Sparāne
Informāciju sagatavoja: optibetvirsliga.com