Latvijas U-17 jauniešu izlase ceturtdien uzsāks 2022. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas kārtas turnīru, Jelgavā tiekoties ar vienaudžiem no Čehijas, Zviedrijas un Lietuvas. Turnīra spēles būs vērojamas "Sportacentrs.com" translācijās.

Latvijas izlase visas trīs spēles aizvadīs Zemgales Olimpiskajā centrā Jelgavā – 23. septembrī pret Čehiju, 26. septembrī pret Zviedriju un 29. septembrī pret Lietuvu. Visi mači sāksies plkst. 16:00. Savukārt pārējo komandu savstarpējās spēles uzņems Jāņa Skredeļa stadions Rīgā.

Ieeja skatītājiem uz turnīra spēlēm būs bez maksas. Ieeja paredzēta tikai derīga Covid-19 vakcinēšanās vai pārslimošanas sertifikāta īpašniekiem. Bērni līdz 12 gadu vecumam – ieeja bez sertifikāta, bet vismaz viena pieaugušā pavadībā, kuram ir derīgs vakcinēšanos vai pārslimošanu apliecinošs sertifikāts. Bērni no 12 līdz 18 gadu vecumam – ar sertifikātu vai ar derīgu testu (negatīvs rezultāts 48 stundu laikā pirms pasākuma veiktam Covid-19 testam, nosakot SARS-CoV-2 vīrusa RNS, vai negatīvs rezultāts 6 stundu laikā pirms pasākuma veiktam SARS-CoV-2 antigēna testam).

FOTO GALERIJA: