Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis un "Syform" Baltijas valstu pārstāvniecības valdes priekšsēdētājs Dmitrijs Miļkevičs savstarpēji pagarinājuši abu pušu sadarbības līgumu, tādējādi turpinot iepriekš veiksmīgi uzsākto sadarbību.

LFF un augstākās kvalitātes Itālijas uztura bagātinātāju "Syform" sadarbība uzsākās 2014. gadā, kad "Syform" savu produkciju piedāvāja Latvijas Pirmās līgas čempionāta klubiem. Tagad abu pušu sadarbība pāraugusi jaunā kvalitātē, jo "Syform" kļuvis par uztura bagātinātāju piegādātāju Latvijas nacionālajām izlasēm un visu vecumu jauniešu valstsvienībām.

Abas puses jauno sadarbības līgumu noslēgušas uz vienu gadu.

"Syform" partneru loku Latvijā veido ne tikai Latvijas Futbola federācija, bet arī Latvijas Olimpiskā vienība, Latvijas Basketbola savienība un Latvijas Vieglatlētikas savienība. Savukārt starptautiski "Syform" produkciju ikdienā lieto gan virkne pasaules līmeņa sportisku, gan arī Itālijas A sērijas futbola čempionāta klubs "Udinese Calcio".

"Syform" ir augstākās kvalitātes uztura bagātinātāji no Itālijas. "Syform" ir sava filozofija, kas ir caurspīdīga, līdzsvarota un veidota no dabas. Dabiski pilnīga. Abi šie vārdi ietver "Syform" veselā kopuma pamatu. "Syform" uzdevums ir līdzsvarot spēkus un pozitīvos centienus sportā un ikdienā. Lai garantētu augstu produktu efektivitāti, "Syform" izmanto savu pieredzi, rūpīgi izvēloties izejvielas un veicot stingras kontroles. Turklāt pētniecības darbs turpinās un šajā sfērā veikti testi piedāvā arvien jaunas idejas, jaunus risinājumus, lai iegūtu arvien efektīvākus uztura bagātinātājus - ievērojot dabas zīmi. Tāpēc "Syform" produktus izvēlas pasaules un Latvijas labākie sportisti un sporta entuziasti, kam svarīga uztura bagātinātāju kvalitāte.

"Syform" izmanto izejvielas ar reģistrētām tirdzniecības zīmēm vai ražošanas patentu, kas nozīmē augstu kvalitāti, izejvielas, kas nesatur GMO, BSE, glutēnu, cukuru, konservantus, un kas nav apstarotas. "Syform" produkcija nesatur dopinga vielas un atbilst Pasaules antidopinga aģentūras prasībām.


Latvijas Futbola federācija