Bērnu Futbola centrs "Daugavpils" piedāvā iespēju doties uz Anglijas kluba "Liverpool" futbola akadēmijas vasaras treniņnometni, kurā dalībniekiem būs iespēja trenēties profesionālu Anglijas kluba treneru vadībā, kā arī uzlabot savas angļu valodas zināšanas.

Dienas cikls sastāvēs no sporta vadības kursiem vai angļu valodas apguves stundām, kā arī individuālajiem futbola treniņiem un vingrinājumiem, bet vakarā tiks piedāvāta izklaides programma ar citiem treniņnometnes dalībniekiem no dažādām pasaules valstīm.

Treniņnometnes laikā jaunajiem futbolistiem vecumā no 12 līdz 17 gadiem būs iespēja aizvadīt spēles pret citām komandām, iesaistīties spēļu video analīzē, kā arī plašāk iepazīties ar "Liverpool" futbola akadēmijas darbības sistēmu.

Visiem treniņnometnes dalībniekiem būs iespēja bez maksas iegūt "Liverpool" komandas oficiālo spēļu formu, kā arī apmeklēt kluba stadionu un muzeju. Treniņnometnes cenā iekļauta izmitināšana, trīsreizēja ēdināšana, ekskursijas u.c.

Vienas nedēļas treniņnometnes cena - 1100 EUR. Plašāka informācija iegūstama, rakstot uz e-pasta adresi bfcdaugava@inbox.lv vai zvanot pa tālruni 27047360.


Informāciju sagatavoja
BFC Daugavpils