Gaidāmajā nedēļas nogalē tiks aizvadītas komanda.lv 1. līgas čempionāta 2015. gada sezonas otrās kārtas spēles, kurās iezīmēsies sezonas ievada līderi, jo savā starpā tiksies komandas, kas pirmās kārtas mačos palika nepārspētas.

Piecas no spēlēm risināsies sestdien, 11. aprīlī, bet pārējās trīs – svētdien, 12. aprīlī. Potenciāli centrālā cīņa norisināsies svētdien plkst. 15:00 starp pagājušās sezonas otrās vietas ieguvējiem Rēzeknes FA un turnīra jaunpienācējiem FC Caramba/Dinamo. Abas vienības pirmās kārtas spēlēs izcīnīja uzvaras, attiecīgi ar 3:2 pārspējot FK Ogre un ar 2:0 apspēlējot Salaspils futbolistus.

Tāpat svētdien plkst. 15:00 citi turnīra jaunpienācēji JDFS Alberts uzņems Valmiera Glass FK/BSS. Arī šīs abas komandas pirms tam pirmās kārtas spēlēs tika pie panākumiem, attiecīgi ar 3:1 uzvarot FK Jēkabpils/JSC un ar 5:0 sagraujot FK Staiceles Bebri vienību. Citā svētdienas cīņā pirmos punktus lūkos iegūt AFA Olaine, kas plkst. 14:00 uzņems JFK Saldus/Brocēnu NBJSS.

Sestdien savā starpā tiksies pirmās kārtas spēlēs nepārspētās FK Auda un FK 1625 Liepāja (plkst. 14:00), kā arī Rīgas Futbola skola un Preiļu BJSS (plkst. 16:00). Pie pirmajiem punktiem tikmēr lūkos tikt Salaspils, kas viesosies pie FK Smiltene/BJSS (plkst. 16:00), kā arī vēl četras komandas, kas tiksies savā starpā – FK Staiceles Bebri uzņems FK Ogre (plkst. 15:00), bet FK Tukums 2000 TSS spēkosies ar FK Jēkabpils/JSC (plkst. 15:00).

Pirmajā turnīra kārtā skaļi izcēlās Valmiera Glass FK/BSS aizsargs Raimonds Brēža un FK 1625 Liepāja angļu uzbrucējs Kemal Can Gurel, kuri guva pa diviem vārtiem un gaidāmās kārtas spēlēs lūkos vēlreiz apliecināt savas vārtu gūšanas prasmes. Tāpat izceļams, ka pirmās kārtas spēlēs netika fiksēta neviena sarkanā kartīte.

Latvijas Futbola federācija informē, ka līdz ar nākamo komanda.lv 1. līgas kārtu ir plānotas spēļu tiešraides portālā "Sportacentrs.com".

"Komanda.lv" ir sporta preču veikals ar vairāku gadu pieredzi komandu ekipējuma tirdzniecībā. Tas piedāvā katram komanda.lv 1.līgas klubam īpaši izstrādātu lojalitātes programmu un individuālu pieeju, kā arī īpaši izvēlētu sortimentu no tā sadarbības partnera "adidas".

Čempionāta gaitā tiks noteikti katra mēneša labākais spēlētājs un treneris, balvā iegūstot dāvanu karti pirkumiem veikalā "komanda.lv". Daļu no balsojuma rezultātiem veidos līdzjutēju iesniegtās balsis.


Latvijas Futbola federācija