Latvijas nacionālā sieviešu futbola izlase laika posmā no 1. līdz 10. aprīlim Moldovā startē 2017. gada UEFA Eiropas čempionāta kvalifikācijas priekšsacīkšu turnīrā. Cīņā par iekļūšanu kvalifikācijas pamatturnīrā Latvijas izlases pretinieki ir Luksemburgas, Moldovas un Lietuvas futbolistes, tikmēr otrajā grupā spēlē Gruzija, Andora, Fēru salas un Malta.

Jau ziņots, ka kvalifikācijas turnīra pirmajā spēlē Latvijas izlase (galvenais treneris - Didzis Matīss) ar rezultātu 3:4 pašā spēles izskaņā piekāpās Luksemburgai, savukārt divas dienas vēlāk ar rezultātu 1:0 pārspēja Moldovu. Ņemot vērā arī Lietuvas izlases uzvaru pār Luksemburgu 6.aprīlī un Moldovas uzvaru pār Lietuvu 4.aprīlī, visām šīs apakšgrupas komandām ir pa četriem punktiem turnīra tabulā. Pirms izšķirošajām spēlēm visas komandas saglabā teorētiskas iespējas iekļūt kvalifikācijas pamatturnīrā. 

Izšķirošajās spēlēs šodien savā starpā tiksies Latvija un Lietuva, kā arī Moldova un Luksemburga. Spēļu sākums plkst 15:00 (pēc Latvijas laika).

Turnīra spēlēm iespējams sekot līdzi arī UEFA.com mājaslapā, savukārt LATVIJA - LIETUVA spēles VIDEO tiešraidi piedāvā Moldovas Futbola federācijaLatvijas nacionālās sieviešu futbola izlases gaitām sekojiet līdzi arī LFF sociālajos tīklos FACEBOOK un TWITTER.

Būsim kopā ar Latvijas sieviešu futbola izlasi sezonas svarīgākajā spēlē!


Latvijas Futbola federācija
no Moldovas