Pirms jūnijā gaidāmajām Baltijas kausa izcīņas spēlēm ar Lietuvu un Igauniju, kā arī pirms pārbaudes spēles izbraukumā pret spēcīgo Vācijas izlasi Latvijas valstsvienības galvenais treneris Dainis Kazakevičs izvēlējies uz izlasi uzaicināts 27 futbolistus. Kandidātu paziņošanas preses konferencē treneris sniedza savu komentāru par sastāvu un gatavošanos mačiem.

"Uz katru nometni izvirzām uzdevumus visai nometnei un katram mačam atsevišķi. Mums šī nometne būs būtiska arī ar to, ka šoreiz būs daudz vairāk iespēju aizvadīt treniņus nekā iepriekšējās nometnēs, un mēs centīsimies to maksimāli izmantot, tostarp arī dodot iespēju vairākiem potenciālajiem debitantiem," savā ievadrunā norādīja Dainis Kazakevičs.

Veselības apsvērumu dēļ šoreiz nometnē trūks dažu svarīgu spēlētāju, taču ir arī pozitīvi jaunumi, vairākiem spēlētājiem pagūstot sadziedēt savainojumus tieši pirms nometnes. "Mums ir prieks, ka Jānis Ikaunieks var būt ar mums šajā nometnē. Ceram, ka viņš jau būs paguvis aizvadīt kādu spēli Somijas čempionātā pirms nometnes. Kā redzat, mums ir trīs jaunpienācēji - Raivis Ķiršs, Rihards Matrevics un Renārs Varslavāns. Šiem puišiem sekojām līdzi arī iepriekš, tas nav nekāds pēkšņais lēmums. Šīs nometnes laikā mēģināsim iepazīties ar šiem spēlētājiem un saprast, cik lieli palīgi viņi mums var būt tuvākajā laikā."

PRESES KONFERENCES IERAKSTS:

FOTO GALERIJA: