Aktuālā informācija mediju pārstāvjiem saistībā ar Latvijas nacionālās futbola izlases aktivitātēm ap gaidāmajām spēlēm pret Lietuvu (Baltijas kausa spēle, 4. jūnijs, 19:00, "Daugavas" stadions), Vāciju (pārbaudes spēle izbraukumā, 7. jūnijs, 21:45) un Igauniju (Baltijas kausa spēle izbraukumā, 10. jūnijs, 19:00).

KANDIDĀTU PAZIŅOŠANAS PRESES KONFERENCE

Ceturtdien, 27. maijā, plkst. 13:00 attālinātā formā norisināsies preses konference, kurā Latvijas izlases galvenais treneris Dainis Kazakevičs paziņos uz gaidāmajām spēlēm izsaukto kandidātu sarakstu un atbildēs uz mediju pārstāvju jautājumiem. Preses konferences pirmajā daļā tiks prezentēta Latvijas Futbola federācijas simtgadei par godu izdotā pastmarka.

MEDIJU AKREDITĒŠANĀS

Lai pieteiktos mediju akreditācijai uz Latvijas un Lietuvas izlašu spēli 4. jūnijā plkst. 19:00 "Daugavas" stadionā Rīgā, lūdzam līdz 1. jūnija plkst. 23:59 aizpildīt akreditācijas pieteikuma veidlapu, kas atrodama zemāk.

Vēršam uzmanību uz to, ka spēle pret Lietuvu, lai arī Baltijas kausa ietvaros, tiek organizēta kā centralizētā UEFA pārbaudes spēle, kas nozīmē, ka spēkā ir arī visas aktuālās UEFA prasības attiecībā uz drošu mediju klātienes darbu. Mediju vietu skaits ir ierobežots.
 
Preses konferences pirms un pēc Latvijas un Lietuvas izlašu spēles notiks attālinātā formā. Klātienes "Mixed" zona pēc spēles netiks organizēta, bet spēlētāji būs pieejami attālinātai komentāru sniegšanai, par ko informācija sekos atsevišķi.

MEDIJU AKREDITĀCIJU PIETEIKUMA ANKETA