Izmantojot pirmo no divām Moldovā paredzētajām brīvdienām starp 2017.gada UEFA Eiropas čempionāta kvalifikācijas priekšsacīkšu turnīra A apakšgrupas spēlēm, Latvijas nacionālā sieviešu futbola izlase pēc rīta treniņa devās ekskursijā uz galvaspilsētu Kišiņevu, kur komanda aplūkoja šīs pilsētas ievērojamākos arhitektūras objektus un vienlaikus uzzināja dažādus interesantus faktus par šo pilsētu. Zīmīgi, ka Kišiņeva ir Moldovas lielākā pilsēta, industriālais un ekonomiskais centrs ar nedaudz vairāk kā pusmiljonu lielu iedzīvotāju skaitu. 

Tikmēr laikapstākļi pēdējo pāris dienu laikā Moldovā nav lutinājuši turnīra dalībniekus un viesus. Nepārtraukti laiks ir apmācies un mākoņains laiks, smidzina lietus un pūš vējš. Šādi apstākļi vienlaikus spiež turnīra organizatorus parūpēties par 9. aprīļa spēļu dabīgo zālāju maksimāli labākas iespējamās kvalitātes saglabāšanu, attiecīgi tiek koriģēti komandu treniņu plāni un laiki, paredzot vairāk nodarbības organizēt Moldovas Futbola federācijas tehniskā centra mākslīgā zālāja laukumā. 

Tikmēr futbola līdzjutēji tiek aicināti šo ceturtdien, 9. aprīlī doties uz Moldovas pilsētas Orhei stadionu, lai klātienē atbalstītu Latvijas nacionālo sieviešu futbola izlase UEFA Eiropas čempionāta kvaifikācijas priekšsacīkšu turnīra izšķirošajā spēlē pret Lietuvu! Spēles sākums plkst 15:00. Ieeja - bez maksas. 

Latvijas nacionālās sieviešu futbola izlases gaitām sekojiet līdzi arī LFF sociālajos tīklos - FACEBOOK un TWITTER.


Latvijas Futbola federācija
no Moldovas