Konkursa kārtībā pieteikušos pretendentu izvērtēšanas komisija apstiprinājusi Latvijas Futbola federācijas (LFF) Rīgas un Vidzemes reģionu galvenos trenerus. Par tiem kļuvuši attiecīgi Kirils Buravcevs (attēlā pa vidu) un Aleksandrs Stradiņš.

Kā reģionālo izlašu treneriem speciālistu pienākumos ir spēlētāju selekcija, izlašu gatavošana reģionālo izlašu turnīriem, talantīgāko reģiona spēlētāju papildus treniņu organizēšana, darbs LFF Futbola akadēmijas talantu skatēs un testu rīkošana. Tāpat starp darāmajiem darbiem ir konsultāciju un rekomendāciju sniegšana reģiona klubu treneriem un treniņprocesa novērtēšana sadarbībā ar reģionālajiem vadītājiem, kā arī instruktora darbs, piedaloties A, B, C un UEFA līmeņa treneru kursu organizēšanā.

K. Buravcevs (A-UEFA licence) iepriekš pieredzi smēlies FK "Jelgava" jaunatnes sistēmā un FK "Dinamo Saurieši" klubā, bet no 2013. līdz 2019. gadam strādājis LFF Izglītības nodaļā kā treneru instruktors un mentors. Darbojies LFF talantu sagatavošanas sistēmā un 2013.-2014. gadā bijis trenera asistents Rīgas reģionālajā U-14 izlasē. Izglītojies Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā (LSPA) un Madrides Eiropas Universitātē, iegūstot maģistra grādu futbola trenēšanā un menedžmentā.

A. Stradiņš (A-UEFA licence) trenera karjeru sācis kādreizējā "Liepājas Metalurga" jaunatnes futbola centrā, kur ilglaicīgi bijis tā direktors un treneris, bet vēlāk bijis gan treneris FK "Spartaks", Rīgas Futbola skolas un FK "Daugava Rīga" sistēmās, gan FK "Spartaks" un Rīgas Futbola skolas sporta direktors. Izglītību ieguvis LSPA studijās un treneru skolā Maskavā. Kā futbolists aizvadījis 21 spēli Latvijas nacionālajā izlasē un divreiz kļuvis par Latvijas čempionu.