Pirmdien, 12. aprīlī, Latvijas e-futbola izlase aizvadīja 2021. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas otrā riņķa spēles. Vienīgais punkts šoreiz iegūts pret Kazahstānu (3:3), bet pirmajā riņķī uzveiktie bulgāri šoreiz bija pārāki ar 5:0. Līdz ar to Latvijai šis kvalifikācijas cikls jau beidzies.

Dienas pirmajā mačā Latvijai pretī stājās profesionālie e-futbolisti no Vācijas, kuri šoreiz ņēma virsroku ar 5:1. Vakara otrajā duelī mūsu komandai izdevās nopelnīt punktu par neizšķirtu ar Kazahstānu, kuriem pirmajā spēlē martā tika zaudēts ar 1:10. Tam sekoja duelis pret Bulgāriju, kas šoreiz revanšējās par mūsu e-futbolistu pāridarījumu pirms mēneša, bet vakara pēdējā mačā poļi svinēja pārākumu ar 7:0 un guva uzvaru grupā, kvalificējoties finālturnīram. Latvija palika grupas pēdējā, 5. vietā, bet ar kopumā nopelnītajiem četriem punktiem bija otra labākā starp visām pēdējo vietu īpašniecēm.

OTRĀS SPĒĻU DIENAS SPĒLES UN STUDIJA:

Atgādinām, ka viens mačs e-futbolā sastāv no divām spēlēm Pro Evolution Soccer vidē, un abu maču rezultāti tiek summēti.

Latvijas izlasi turnīrā pārstāvēja nacionālās atlases uzvarētāji Aleksejs Pavlovs un Armans Antohins.

Pērn Latvijas e-futbola izlase debitēja kontinentālajās sacensībās, kā arī tika aizvadīts vēsturē pirmais Baltijas kauss e-futbolā. Šo tradīciju paredzēts turpināt arī šogad.

Vairāk ar rezultātiem var iepazīties šeit - Latvijas e-Futbols