Latvijas nacionālā izlase cīņā pret Melnkalni atsevišķos spēles posmos demonstrēja ļoti kvalitatīvu sniegumu, tomēr visa mača garumā noturēt nemainīgu līmeni komandai neizdevās, pauž valstsvienības galvenais treneris Dainis Kazakevičs.

Kā ziņots, Latvijas izlase 24. martā savā pirmajā 2022. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra spēlē ar rezultātu 1:2 (1:1) "Skonto" stadionā piekāpās Melnkalnei.

"Spēle bija sarežģīta un neviennozīmīgi vērtējama. Vēlos izcelt, ka komanda atstāja laukumā visus spēkus. Bija ļoti kvalitatīvi spēles posmi, tomēr visu maču tā nospēlēt nespējām. Reizēm pārāk dziļi nosēdāmies pie saviem vārtiem un atdevām pretiniekiem iniciatīvu. Funkcionālajā ziņā mazliet pietrūka agresivitātes un fiziskā spēka visai spēlei. Varēja vēlēties arī kvalitatīvāku iesaistīšanos spēlē no rezervistiem. Visu spēli neizdevās aizvadīt vienmērīgi augstā tempā, tomēr tajā pašā laikā ir skaidrs, ka laukumā tika atstāti visi spēki," pēc spēles izteicās treneris.

Preses konferencē D. Kazakevičs atbildēja uz jautājumiem par veiktajām spēlētāju maiņām, futbolistu fizisko kondīciju, iesaistīšanos divcīņās, ātri ielaistajiem vārtiem, Raivja Andra Jurkovska iegūto pārliecību un sastāva aprisēm nākamās spēles kontekstā.

Jau 27. martā Latvijas izlase nākamajā turnīra spēlē izbraukumā tiksies ar Nīderlandi, bet 30. martā sekos mačs viesos pret Turciju. Arī šīs spēles būs vērojamas TV6 tiešraidē.

PRESES KONFERENCES IERAKSTS: