Latvijas nacionālās izlases sniegumam pirmajā jaunā kvalifikācijas cikla spēlē, kad 24. martā "Skonto" stadionā tiks uzņemta Melnkalne, būs liela nozīme, jo komandai ir svarīgi ciklu sākt veiksmīgi un ar pozitīvu rezultātu, ceturtdien preses konferencē izteicās valstsvienības galvenais treneris Dainis Kazakevičs.

Latvijas izlase 2022. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīru sāks ar trim spēlēm īsā laikā. Pēc 24. marta spēles mājās pret Melnkalni sekos divi mači izbraukumā – 27. martā Nīderlandē un 30. martā Turcijā. Uz valstsvienību izsaukti 28 kandidāti.

"Mums priekšā ir pirmās trīs atbildīgās spēles. Nometne nebūs vienkārša, jo mums nav bijusi pieredze tik īsā laikā aizvadīt trīs mačus pret tik spēcīgiem pretiniekiem. Ir izdevies nokomplektēt gandrīz optimālo spēlētāju virknējumu, no kuriem lielākā daļa ir pietiekoši labā spēles tonusā. Ceram, ka pēdējās dienas pirms nometnes nenesīs nekādus nepatīkamus pārsteigumus. Mums ir svarīgi sākt ciklu veiksmīgi, ar labu sniegumu savās mājās un ar pozitīvu rezultātu," izteicās D. Kazakevičs.

Preses konferencē treneris komentēja spēlētāju izvēli, viņu potenciālās pozīcijas laukumā, ar Covid-19 radītajiem ierobežojumiem saistītos sarežģījumus un pašreizējo situāciju ar "Skonto" stadiona zāliena gatavību mačam pret Melnkalni.

PRESES KONFERENCES IERAKSTS: