Februāra izskaņā aizvadītas sešas telpu futbola virslīgas spēles. Čempionāta līderu cīņā "Jēkabpils Lūši" sagādāja pirmo zaudējumu "Petrow", kamēr 7. un 8. vietā esošo komandu duelī pirmo panākumu sezonā svinēja "Rēzekne".

Pirmo mājas spēli kopš 21. novembra aizvadīja "Lokomotiv Daugavpils", kas uzņēma esošo čempionu "Petrow". Līderi, kuru sastāvā ar atgriezās turnīra rezultatīvākais spēlētājs Dmitro Šamli, neatstāja daugavpiliešiem cerības un sagrāva pretiniekus 11:0. Tas ir lielākais "Lokomotiv" zaudējums komandas pastāvēšanas vēsturē.

FC Lokomotiv Daugavpils – FC Petrow/Jelgava 0:11 (0:5)
Vārti: Miks Babris 11’, Kozlovskis 12’, 24’, Šamli 14’, 26’, Matjušenko 14’, Martins 16’, Volkovs 32’ (s.v.), Mat. Babris 34’, 38’, Butlers 34’

Pārsteigumu sagādāja RSU/BAO-Dobele, izbraukumā ar 4:3 apspēlējot spēcīgo "Rabu". Izšķirošos vārtus dobelnieki guva mača galotnē, kad ar precīziem sitieniem atzīmējās Romāns Šteinboks un Andrejs Kravčenkovs. Uzvara ļāva RSU/BAO-Dobele nostiprināties 5. vietā tabulā.

FK Raba – RSU/BAO-Dobele 3:4 (1:1)
Vārti: Art. Kuļešovs 14’, Strazdiņš 36’, Rožkovskis 38’ – Art. Mhitarjans 17’, 33’, Šteinboks 36’, Kravčenkovs 37’

Sestdien pirmo uzvaru sezonā izcīnīja TFK "Rēzekne" komanda. Rēzeknieši saspringtā cīņā ar minimālu pārsvaru pieveica "Salaspili". Savus pirmos vārtus virslīgā guva Reinis Zeps, kamēr uzvaras vārti Latvijas izlases spēlētāja Edgara Tarakanova kontā.

TFK Salaspils – TFK Rēzekne 3:4 (2:2)
Vārti: Škaunacis 1’, Kondratjevs 13’, Sergejevs 32’ – Zeps 14’, Raščevskis 19’, Borisovs 26’, Tarakanovs 36’

Mazrezultatīvā spēlē "Rabai" pietika ar diviem vārtu guvumiem, lai tiktu galā ar "Lokomotiv". Rezultatīvi sitieni padevās Artjomam Koļesņikovam un Romānam Rožkovskim. Vēl jāpiebilst, ka "Lokomotiv" rindās virslīgas debijas piedzīvoja divi jaunie Daugavpils futbola audzēkņi.

FK Raba – FC Lokomotiv Daugavpils 2:0 (1:0)
Vārti: Koļesņikovs 13’, Rožkovskis 37’

Pie svarīgas uzvaras tika arī "Nikars", kas Elektrum Olimpiskajā centrā pieveica RSU/BAO-Dobele. Viesiem nesekmīgs bija otrā puslaika sākums, kad Roberts Boroda un Artjoms Kapļuks sekmēja divu vārtu pārsvaru "Nikaram". Galotnē pie rezultāta 1:4 kārtējos vārtus guva Artūrs Mhitarjans, kurš ar 10 goliem ir otrais rezultatīvākais spēlētājs virslīgā.

FK Nikars – RSU/BAO-Dobele 4:2 (1:1)
Vārti: Daniljans 8’, Boroda 21’, Kapļuks 23’, Oļeškovs 37’ – Šteinboks 13’, Art. Mhitarjans 39’

Visbeidzot līderu cīņā "Jēkabpils Lūši" Jelgavā pieveica līdz šim perfekto "Petrow". Pirmajā puslaikā jēkabpiliešus vadībā izvirzīja pieredzējušais Vadims Atamaņukovs, bet Dmitrijs Kuzmins 14. minūte panāca 2:0. Pēc pārtraukuma komandas apmainījās ar vārtu guvumiem. "Jēkabpils Lūši" šobrīd atpaliek no "Petrow" par trim punktiem, taču ir aizvadījuši par vienu spēli mazāk.

FC Petrow/Jelgava – Jēkabpils Lūši/Ošukalns 1:3 (0:2)
Vārti: Seņs 28’ – Atamaņukovs 8’, Kuzmins 14’, 34’

Tagad virslīga dodas izlašu pārtraukumā. Tuvākās čempionāta spēles paredzētas 13. martā.