Latvijas Futbola federācija (LFF) 25. februārī no plkst. 11:00 līdz 13:00 organizē tiešsaistes semināru "Zoom" platformā par atbalsta iespējām, saskaroties ar Covid-19 izraisītajām grūtībām. Piedalīties bezmaksas seminārā aicināti LFF biedri un citi šajā jautājumā ieinteresētie Latvijas futbola sabiedrības pārstāvji.

Seminārā tiks aplūkotas tādas tēmas kā dīkstāves atbalsts uzņēmumiem un to darbiniekiem, atbalsts algu subsīdijai nepilna laika darbiniekiem, grants apgrozāmo līdzekļu plūsmas nodrošināšanai, atbalsts pašnodarbinātajiem, nodokļu samaksas termiņa pagarināšana un citas, par kurām ieskats ir iegūstams ŠEIT.

Semināru vadīs grāmatvedības aģentūras "Kamelota" valdes locekle Sigita Keiša – finanšu, vadības un nodokļu konsultante ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi.

Pieteikšanās semināram iespējama līdz 22. februārim, rakstot uz e-pasta adresi lelde.lejniece@lff.lv.

Semināra gaitā tiks organizēta jautājumu un atbilžu sesija, lai katrs varētu iegūt atbildes uz sev interesējošajiem jautājumiem. Laika ierobežojumu dēļ jautājumus lūdzam sagatavot iepriekš, līdz 23. februārim iesūtot uz e-pasta adresi lelde.lejniece@lff.lv.