Pēc divarpus mēnešu pauzes atsākušās spēles telpu futbola "Optibet" virslīgas čempionātā. Uzvaras izcīnīja līdervienības “Petrow” un “Jēkabpils Lūši”, bet pastarīte “Salaspils” tika pie pirmā punkta.

Sestdienas agrajā spēlē "Jēkabpils Lūši"/"Ošukalns" ar 7:1 sakāva TFK "Rēzekne". Jāatzīmē, ka Rēzeknes vienība ir vienīgā, kas spējusi saglabāt sastāvā leģionārus, taču viņu sniegums un Latvijas izlases jaunākā spēlētāja Edgara Tarakanova vārtu guvums nelīdzēja mačā pret pieredzējušo "Lūšu" sastāvu. Jēkabpiliešu labā pa diviem vārtiem guva Vadims Atamaņukovs un Jans Radevičs.

Jēkabpils Lūši/Ošukalns – TFK Rēzekne 7:1 (2:1)
Vārti: Lapkovskis 7', Atamaņukovs 14', 35', Radevičs 29', 35', Ragainis 29', Jelagovs 32' (s. v.) - Tarakanovs 10’

Pērnā gada finālistu duelī čempioniem FC "Petrow"/Jelgava izdevās gūt piecus bezatbildes vārtus pret "Rabu", izcīnot piekto uzvaru piecos mačos. Pēc neizšķirta pirmajā puslaikā baltkrieva Aleksandra Savinceva vadītā komanda sabradāja principiālo pretinieku. Divi vārti izlašnieka Mika Babra rēķinā.

FK Raba – FC Petrow/Jelgava 0:5 (0:0)
Vārti: Strazdiņš 23' (s. v.), Miks Babris 25', 38', Kozlovskis 31', Matjušenko 34'

Dramatisks mačs risinājās Salaspilī, kur mājinieki pēdējā minūtē izrāva neizšķirtu pret RSU/"BAO-Dobele". Zīmīgi, ka neizšķirtu ar skaistu sitienu panāca TFK "Salaspils" vārtsargs Igors Grudins. Savukārt viesiem ar diviem rezultatīviem raidījumiem izcēlās komandas līderi Vitālijs Kudrjašovs un Artūrs Mhitarjans.

TFK Salaspils – RSU/BAO-Dobele 4:4 (2:0)
Vārti: Līcis 15', Kučers 17', 34', Grudins 40' - Kudrjašovs 28', 37', Art. Mhitarjans 30', 38’

Pirms nedēļas nogales spēlēm Covid-19 pārbaudes tika veiktas visiem darbam spēlēs nozīmētajiem tiesnešiem un inspektoriem. Visi rezultāti bija negatīvi. Latvijas Futbola federācija izsaka pateicību par profesionāli veikto darbu Slimību profilakses un kontroles centram (SPKC) un Centrālajai laboratorijai.

Pašlaik komandas izspēlē oktobrī un novembrī pārceltās spēles. Jau trešdien FC "Petrow"/Jelgava savā laukumā uzņems līdz šim tikai divus mačus aizvadījušo FC "Lokomotiv Daugavpils", savukārt "Raba" un "Nikars" sacentīsies Latvijas telpu futbola klasikā.