Latvijas telpu futbola izlases sniegums mačā pret Slovēniju bija cienīgs, it īpaši ņemot vērā reālo situāciju, kādā komanda atrodas, uzskata valstsvienības galvenais treneris Arturs Šketovs.

Kā ziņots, Latvijas telpu futbola izlase 29. janvārī Zemgales Olimpiskajā centrā 2022. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas grupu turnīra spēlē ar rezultātu 0:1 piekāpās pēdējos piecos kontinenta meistarsacīkšu finālturnīros spēlējušajai Slovēnijai.

"Uzskatu, ka nospēlējām cienīgi pret komandu, kurai ir liela finālturnīru pieredze. Tāpat jāņem vērā, ka mums jau divus mēnešus nenotiek vietējā čempionāta spēles un futbolisti ir bez spēļu prakses. Decembris vispār pagāja bez treniņiem, tāpēc skaidrs, ka esam tālu no labākās fiziskās kondīcijas," pēc mača pauda Šketovs. "Pastars un Baklanovs, kuri spēlē Polijā un tur tiek pie prakses, šodien bija vieni no labākajiem. Ņemot vērā šos aspektus un to, ka nometnes laikā pazaudējām četrus spēlētājus, nospēlējām cienīgi. Mēs nebijām labāki par pretinieku, vārtu gūšanas iespēju mums nebija daudz, tomēr līdz pat pēdējām sekundēm mums bija iespēja "aizķerties" aiz neizšķirta. Kopumā šajā situācijā varam ar komandu tikai lepoties."

Nākamās Latvijas izlases spēles paredzētas martā.