Latvijas Futbola federācija (LFF) startē jaunu kampaņu Futbolam tevi vajag, aicinot ikvienu, kurš mīl pasaulē labāko sporta spēli, iesaistīties pašmāju futbola ģimenē. Katrs var atrast veidu, kā būt noderīgs Latvijas futbolam un sekmēt tā attīstību.

Lai ērti un vienkārši pieteiktos, apmeklējiet mājas lapu futbols.lv, piesakieties sev vēlamajai pozīcijai un gaidiet tālākas rekomendācijas!

"Lai gan futbols ir daudzskaitlīgākais un masveidīgākais sporta veids, mums nepieciešams vēl vairāk cilvēku futbolā - vēl vairāk futbolistu, daudz vairāk tiesnešu, mums vajag vairāk treneru, fanu un brīvprātīgo. Futbolam vajadzīgi jauni un enerģiski cilvēki visās jomās, laukumā un ap to, jo tikai kopīgiem spēkiem mēs varēsim panākt to, par ko visi sapņojam un ko vēlamies redzēt mūsu izlases izpildījumā. Futbola pievienotā vērtība ir neizsmeļama, katrs var atrast sev tajā lomu, var atrast veidu, kā būt noderīgs futbolam un sekmēt tā attīstību," norādīja LFF prezidents Vadims Ļašenko.

"Treneru izglītības sistēmas pilnveidošanā pēdējos gados esam izdarījuši ļoti daudz, taču skaidrs, ka pie sasniegtā neapstāsimies un turpināsim audzēt treneru skaitu un darba kvalitāti. Ikdienas darbā redzu, ka mums ir enerģiski, strādāt un mācīties griboši speciālisti, kuri nebeidz meklēt informāciju par treniņprocesa uzlabošanas iespējām arī ārpus treneru kursu laika. Es zinu, ka esam uz pareizā ceļa un ejam līdzi laikam, mums ir daudz jaunu labu speciālistu, taču, redzot futbolā iesaistīto skaita pieaugumu, top viennozīmīgi skaidrs, ka labu treneru vajag vēl un vēl," norādīja LFF Izglītības nodaļas speciālists Artūrs Biezais.

Latvijas futbola ģimenes papildinājums vēlams arī tiesnešu, fanu un brīvprātīgo segmentā. Katrs no tiem sniedz savā veidā unikālas iespējas, kā izbaudīt savu lomu futbolā un būt maksimāli tuvu nozīmīgiem un vērienīgiem notikumiem pašu mājās un ārpus valsts robežām. "Futbols ir atvērts un pieejams visiem, ne tikai ar bumbu pie kājām vai svilpi rokā. Starp citu, ne tikai puišiem, bet arī meitenēm. Esam pārliecināti, ka ikvienam var atrast veidu un vietu, kā sevi īstenot futbolā. To, ka daudziem šāda interese ir, apliecina fakts, ka esam saņēmuši daudz pieteikumu vēl pirms akcijas oficiālās nākšanas klajā - cilvēki vienkārši redzēja futbols.lv banerus stadionos, un vairāki desmiti pieteikumu ir jau sasnieguši adresātu. Lai pievienojas arī pārējie! Un esmu pārliecināta - kopā mums viss izdosies!" sacīja LFF Futbola attīstības un sieviešu futbola nodaļas vadītāja Ņina Travkina.

VIDEO: