Žurnālistu un futbola fanu balsojumā par šīs "Optibet" virslīgas sezonas novembra labāko spēlētāju gandrīz vienbalsīgi atzīts FK "Liepāja" uzbrucējs Dodo. Savukārt Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padomes vērtējumā labākā trenera balvu saņems arī FK "Liepāja" pārstāvis Dmitrijs Mološs.

LFF Treneru padome un biedrība "Latvijas Futbola Virslīga" novembra labākā spēlētāja balvai izvirzīja Dodo un Eduardu Tīdenbergu (abi - FK "Liepāja"), Jāni Ikaunieku un Tomašu Šimkoviču (abi - RFS), kā arī Saminu Abdullahi no FK "Spartaks". 

Žurnālistu un līdzjutēju balsojumam noslēdzoties, kļuva zināms, ka labākā spēlētāja titulu gandrīz vienbalsīgi iegūs Dodo.

Mēneša labākie Dodo un Dmitrijs Mološs tiks sveikti ar piemiņas dāvanām.

Novembrī FK "Liepāja" virslīgā izcīnīja trīs uzvaras, reizi spēlēja neizšķirti un reizi zaudēja. Dodo šajā laikā demonstrēja izcilu sniegumu, izceļoties ar astoņiem vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli. 

Atgādinām, ka mēneša labākā futbolista balvas kandidātus izvirza LFF Treneru padome un "Latvijas Futbola Virslīga", kam seko Latvijas sporta žurnālistu un līdzjutēju balsojums sociālajos tīklos, savukārt labākā trenera noteikšana ir LFF Treneru padomes kompetencē.

Informāciju sagatavoja:
"Optibet" virslīga