Valsts svētku priekšvakarā Latvijas izlase UEFA Nāciju līgas pēdējā mačā izbraukumā ar 5:0 uzveica Andoru. Pēc spēles komandas galvenais treneris Dainis Kazakevičs sniedza savus komentārus.

"Būšu diezgan lakonisks. Gribu apsveikt komandu ar uzvaru. Kā bija gaidāms, spēle nebija vienkārša, neskatoties uz pārliecinošo rezultātu. Apsveicu visus puišus. No savas puses vēlos pateikt paldies mūsu līdzjutējiem, kuri novēlēja mums veiksmi, atbalstīja mūs. Tas mums bija ļoti būtiski," sacīja treneris.

"Gribējām spēlēt aktīvu un agresīvu futbolu, uzspiest pretiniekiem savu spēles stilu. Taču uzsvēršu vēlreiz - neskatoties uz pārliecinošo rezultātu, līdz otrajiem gūtajiem vārtiem spēle bija vēl nervozā gultnē. Gatavojāmies tieši tādai spēlei uzbrukumā. Ņemot vērā, ka pirmajā mačā mums nesekmējās ar vārtu gūšanas iespēju realizēšanu, līdz otrajiem vārtiem zināma nervozitāte bija. Gaidījām grūtu spēli, un tā nebija vienkārša. Pēc otrajiem vārtiem spēle kļuva vienkāršāka, mēs to sākām kontrolēt. Pēc rezultāta varētu šķist, ka šī bija viegla spēle. Tā vis gluži nebija, bet pārsvars, protams, bija jūtams," norādīja D. Kazakevičs.

PRESES KONFERENCES VIDEO IERAKSTS: