Šīs nedēļas nogalē – 4. un 5. aprīlī – norisināsies atlikušās septiņas jaunās komanda.lv 1.līgas čempionāta sezonas pirmās kārtas spēles, kurās laukumā dosies 14 no 16 turnīra vienībām. Pārējās divas komandas – FK Ogre un Rēzeknes FA – savā starpā sezonas atklāšanas maču izspēlēja jau 29. martā, kad saistošā cīņā ar 3:2 izbraukumā uzvarēja Rēzeknes FA futbolisti.

Gaidāmie mači būs zīmīgi ar to, ka savas pirmās spēles turnīrā aizvadīs visas trīs sacensību jaunpienācējas, kā arī potenciālās turnīra favorītes varēs pirmoreiz apliecināt savas šābrīža spējas.

Trīs no spēlēm sestdien, 4. aprīlī, norisināsies paralēli. Tajās plkst. 14:00 FK Auda uzņems JFK Saldus/Brocēnu NBJSS, turnīra jaunpienācēji JDFS Alberts spēkosies ar FK Jēkabpils/JSC, bet Valmiera Glass FK/BSS savā laukumā tiksies ar citiem turnīra jaunpienācējiem FK Staiceles Bebri. Vēl divas spēles tajā pašā dienā sāksies plkst. 16:00, kad FK Smiltene/BJSS uzņems Preiļu BJSS, bet Rīgas Futbola skola mērosies spēkiem ar AFA Olaine futbolistiem.

Atlikušās divas pirmās kārtas spēles notiks svētdien, 5. aprīlī, kad plkst. 14:00 vēl vieni turnīra jaunpienācēji FC Caramba/Dinamo uzņems Salaspils komandu, bet plkst. 15:00 FK 1625 Liepāja tiksies ar FK Tukums 2000 TSS vienību.

2015. gada komanda.lv 1.līgas čempionātā piedalās 16 komandas, kas aizvadīs divu apļu sacensības. Komanda, kas uzvarēs 1.līgas čempionātā, izcīnīs tiesības piedalīties 2016. gada "SMScredit.lv" Virslīgas čempionātā. Komanda, kas 1.līgas čempionāta beigās ieņems otro vietu, divās pārspēlēs tiksies ar Virslīgas klubu, kas 2015. gada Virslīgas čempionātu noslēgs priekšpēdējā vietā. Pāra uzvarētājs izcīnīs tiesības piedalīties 2016. gada Virslīgas čempionātā.

"Komanda.lv" ir sporta preču veikals ar vairāku gadu pieredzi komandu ekipējuma tirdzniecībā. Tas piedāvā katram komanda.lv 1.līgas klubam īpaši izstrādātu lojalitātes programmu un individuālu pieeju, kā arī īpaši izvēlētu sortimentu no tā sadarbības partnera "adidas".

Čempionāta gaitā tiks noteikti katra mēneša labākais spēlētājs un treneris, balvā iegūstot dāvanu karti pirkumiem veikalā "komanda.lv". Daļu no balsojuma rezultātiem veidos līdzjutēju iesniegtās balsis.


Latvijas Futbola federācija