Žurnālistu un futbola fanu balsojumā par šīs "Optibet" virslīgas sezonas oktobra labāko spēlētāju atzīts "Riga FC" pussargs Stefans Paničs. Savukārt Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padomes vērtējumā labākā trenera balvu saņems arī "Riga FC" pārstāvis Mihails Koņevs.  

LFF Treneru padome un biedrība "Latvijas Futbola Virslīga" virslīgas oktobra labākā spēlētāja balvai izvirzīja Stefanu Paniču ("Riga FC"), Vladimiru Kamešu ("Riga FC"), Robertu Savaļnieku (RFS), Artūru Karašausku (FK "Liepāja"), Dodo (FK "Liepāja") un Lukasu Villelu (FK "Ventspils"). 

Žurnālistu un līdzjutēju balsojumam noslēdzoties, kļuva zināms, ka labākā spēlētāja titulu iegūs viens no "Riga FC" līderiem Stefans Paničs.  

Mēneša labākie Stefans Paničs un Mihails Koņevs tiks sveikti ar piemiņas balvām.

Oktobrī "Riga FC" virslīgā aizvadīja trīs spēles un izcīnīja trīs uzvaras. Stefans Paničs piedalījās visos mačos un guva vienus vārtus. 

Atgādinām, ka mēneša labākā futbolista balvas kandidātus izvirza LFF Treneru padome un "Latvijas Futbola Virslīga", kam seko Latvijas sporta žurnālistu un līdzjutēju balsojums sociālajos tīklos "Facebook" un "Instagram", savukārt labākā trenera noteikšana ir LFF Treneru padomes kompetencē.

Informāciju sagatavoja:
"Optibet" virslīga

Foto: Zigismunds Zālmanis/"Riga FC"