Otrdien Sanmarīno notika Latvijas izlases pirmsspēles preses konference pirms trešdienas pārbaudes mača starp Sanmarīno un Latvijas valstsvienībām. Savus komentārus par gaidāmo maču sniedza komandas galvenais treneris Dainis Kazakevičs un pussargs Jānis Ikaunieks.

"Skaidrs, ka mūsu komandai mačā būs vairāki būtiski uzdevumi. Vispirms - tā kalpos, lai sagatvotos UEFA Nāciju līgas spēlēm ar Fēru salām un Andoru. Mūsu uzdevums ir iedot spēles laiku tiem, kuri labi apliecinājuši sevi treniņnometnēs. Būs arī taktiski risināmi uzdevumi. Plus, ņemot vērā situāciju Eiropā, kad ne visiem spēlētājiem ir stabils spēles laiks, mēs dosim iespēju spēlēt arī tiem, kam maču prakses bijis mazāk vai tā bijusi neregulāra," komentāru par spēli sniedza D. Kazakevičs.

"Katra izlases spēle ir svarīga. Treniņā varēja redzēt, ka spēlētājiem acīs ir dzirkstele, azarts, vēlme sevi parādīt no labākās puses. Domāju, ka mačā pret Sanmarīno motivācija nevienam spēlētājam nebūs problēma, un visi būs gatavi cīnīties par uzvaru," sacīja Jānis Ikaunieks.

PRESES KONFERENCES VIDEO IERAKSTS: