Latvijas Futbola federācija (LFF) sadarbībā ar degvielas tirdzniecības pakalpojumu sniedzēju "Circle K" piedāvā federācijas biedriem īpašus nosacījumus degvielas iegādei visās "Circle K" uzpildes stacijās.

Šāds piedāvājums nodrošināts, pirms tam veicot aptauju starp LFF biedriem par degvielas izmantošanas paradumiem, apjomiem un vajadzībām, secinot, ka atlaižu nodrošināšana degvielas iegādei kalpotu kā jūtams atspaids LFF biedru ikdienas tēriņos.

LFF biedriem nodrošināta iespēja izmantot atlaidi degvielas iegādei līdz 15 centiem par litru, kā arī 20% atlaide veikala auto produktiem un auto mazgāšanai.

"Gan šajos sarežģītajos laikos, gan ikdienā allaž cenšamies rast jaunas iespējas, kā atvieglot LFF biedru darbu un palīdzēt viņiem pēc iespējas netraucēti un ērti strādāt pie dažādajiem Latvijas futbola attīstības jautājumiem. Šis ir vēl viens solis un darba instruments, ar kura palīdzību mazliet atvieglot klubu ikdienas gaitas un ļaut ietaupīt tik ļoti nepieciešamos līdzekļus," izceļ LFF prezidents Vadims Ļašenko. "Lai izveidotā sadarbība darbotos pilnvērtīgi un ilgtermiņā, aicinu LFF biedrus noteikti izmantot doto iespēju."